Şeyma Subaşı: Keşke Acun'dan 3 çocuk yapsaydım rahat ederdim!

Şeyma Subaşı: Keşke Acun'dan 3 çocuk yapsaydım rahat ederdim!

YouTube üzerinden yayınlanan Magazin Noteri isimli programa konuk olan Şeyma Subaşı, magazin dünyasında ses getiren açıklamalarda bulundu.

Son zamanlarda her yaptığıyla olay olan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı'nın YouTube kanalında yayınlanan Magazin Noteri isimli programına konuk oldu. Subaşı, özel hayatı ve gelecek planları hakkında samimi açıklamalarda bulundu. 

Ali Eyüboğlu'nun "Melisa'nın fotoğraflarını sosyal medyada sık sık paylaşman doğru mu? sorusuna Subaşı, "Artık azalttım. Eskiden çok sık paylaşıyordum. Hatta sürekli çocuğunu paylaşan anne olmak istemiyorum artık" şeklinde cevap verdi. 

Şeyma Subaşı: Keşke Acun'dan 3 çocuk yapsaydım rahat ederdim! - Resim : 1

"BAŞKA BABADAN ÇOCUK OLAYINDA KİTLENİYORUM!" 

Programda yeni bir çocuk sahibi olup olmadığı sorusuna yanıt veren Şeyma Subaşı şunları söyledi: 

"Yeni bir çocuk sahibi olma planım yok. Şu anda öyle bir durumda değilim. 2-3 çocuk sahibi olmayı çok istiyorum. Kalabalık aile olmak istiyorum ama işin içinden çıkamıyorum, nasıl olur ki? Melisa'ya haksızlık yapmak istemiyorum. Keşke Acun'dan üç çocuk yapsaydım, şimdi rahattım. Kardeşler beraber büyürdü. Başka babadan çocuk olayında kitleniyorum. Çocuklara bayılırım ama nasıl olacak? Türk birinden mi yoksa yabancı birinden mi? Acun, Melisa'nın benim ile İtalya'da yaşamasına hayatta izin vermez! Melisa, Guido'yu normal arkadaşım olarak biliyor. Erkek arkadaşım diye tanıştıramıyorum. Melisa'yı bir adamla nasıl yaşatacağım? Bunlar gelecek anlamında korkularım." 

Şeyma Subaşı Magazin Noteri Ali Eyüboğlu İlkay Buharalı