Şeyma Subaşı ilk defa çamaşır makinesi kullandı! O sözleri sosyal medyada olay oldu

Şeyma Subaşı Magazin Haberleri
Şeyma Subaşı ilk defa çamaşır makinesi kullandı! O sözleri sosyal medyada olay oldu

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evliliği noktalayan Şeyma Subaşı, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Şeyma Subaşı son olarak bir hazırlık anında çamaşır makinesi kullanmaya çalıştı ve sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı.

Fenomen Şeyma Subaşı, 3 gün 3 gece yaptığı düğünden neredeyse 5 ay sonra Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile tek celsede boşanmıştı. 

Mohammed Alsaloussi ile aşk dolu pozlar veren fenomenin, 29 Eylül'de Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşmada tek celsede boşanması şaşkınlık yaşatmıştı.

Şeyma Subaşı ilk defa çamaşır makinesi kullandı! O sözleri sosyal medyada olay oldu - Resim : 1

Ayrılık sonrası soluğu Paris’te alan Subaşı, sosyal medyada partilerde çekilen karelerini paylaşmıştı.

Şeyma Subaşı ilk defa çamaşır makinesi kullandı! O sözleri sosyal medyada olay oldu - Resim : 2

Şeyma Subaşı özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. 

İlk defa çamaşır makinesi kullanma deneyimi yaşadığını belirten, o anları paylaşmayı ihmal etmeyen Subaşı, "İlk çamaşır makinesi maceram. Kendi aptallığıma o kadar gülüyorum ki" mesajıyla gündem oldu. 

Şeyma Subaşı ilk defa çamaşır makinesi kullandı! O sözleri sosyal medyada olay oldu - Resim : 3

ÇAMAŞIR MAKİNESİNİN KAPAĞINI AÇMAKTA ZORLANDI

Çamaşır makinesinin kapağını açmak için büyük mücadele veren Şeyma Subaşı hakkında bazı takipçileri "Rol yapıyor" derken, bazı sosyal medya kulanıcıları ise "Tek parça için makine mi çalıştırılır?" şeklinde yorumlar yaptı.

CADILAR BAYRAMI'NDA GELİN OLDU

Şeyma Subaşı, bu defa New York'ta üst üste iki gün boyunca katıldığı Cadılar Bayramı partilerinden görüntülerini yayınladı.

İlk günkü "düğün" temalı partiye cesur bir gelinlik çağrışımlı kostümle katıldı. Subaşı, Instagram sayfasına "İlk gün parti teması dügün ama hani öyle düğün. Ben de bilerek bu temayı mı yaptılar diye düşünmedim değil. Ama benim kostüm tam uydu bence" yorumunu yazdı.

Şeyma Subaşı ilk defa çamaşır makinesi kullandı! O sözleri sosyal medyada olay oldu - Resim : 4

İkinci günkü partiye siyah, dantelli bir kıyafetle katılan Subaşı, parti fotoğraflarını, "Son, söz veriyorum. Burada arşiv olarak kalmalı" mesajıyla paylaştı.

Şeyma Subaşı ilk defa çamaşır makinesi kullandı! O sözleri sosyal medyada olay oldu - Resim : 5

Kaynak: Haber Global TV