Şeyma Subaşı hamile mi? Gerçek ortaya çıktı

Şeyma Subaşı hamile mi? Gerçek ortaya çıktı

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı'nın hamile olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Son olarak konuyla ilgili sessiz kalan Subaşı'nın üç aylık hamile olduğu öne sürüldü.

Bir süredir Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, Haber Global'de yayınlanan Buket Aydın ile Koltuk programında evlilik hazırlığında olduğunu duyurmuştu. 

Şeyma Subaşı hamile mi? Gerçek ortaya çıktı - Resim : 1

ELİYLE KARNINI GİZLEDİ

30 yaşındaki sosyal medya fenomeninin, Kanlı Ay Tutulması paylaşımında, her pozunda eliyle karnını gizlemesi ise hamile olduğu iddialarını gündeme taşıdı. 

Şeyma Subaşı hamile mi? Gerçek ortaya çıktı - Resim : 2

Şeyma Subaşı'nın takipçileri; "Hamile sanırım", "Bebek göründü", "Göbek çıkmış", "Hamile gibi", "Kesin hamile", "Kilo da almış", "Hamile, el sürekli göbekte" şeklinde yorumlar yaptı.

ÜÇ AYLIK HAMİLE

'Hamilelik' haberleriyle ilgili henüz bir açıklamada bulunmayan fenomenin üç aylık hamile olduğu öne sürüldü. Günaydın yazarı Bülent Cankurt, "Doğrusunu benden öğrenin" diyerek Şeyma Subaşı'nın üç aylık hamile olduğunu belirtti. 

Şeyma Subaşı hamile mi? Gerçek ortaya çıktı - Resim : 3

AYLIK 115 BİN TL NAFAKA!

Şeyma Subaşı, evlenince eski eşi Acun Ilıcalı'dan aldığı 115 bin TL'lik tazminata veda edecek.

Şeyma Subaşı hamile mi? Gerçek ortaya çıktı - Resim : 4

DÜNYACA ÜNLÜ FUTBOLCUYU DEŞİFRE ETTİ

Şeyma Subaşı, Şampiyonlar Ligi finalinin oynandığı sıradaki paylaşımlarıyla olay yarattı. Subaşı, milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve arkadaşlarıyla dans gösterisine gittikleri anları paylaşıp, aynı masada bulunan futbolcu Michael Ballack'ı ifşa etti.

Subaşı’nın paylaşımı Almanya, İngiliz ve İspanya basınında haber oldu.

Kaynak: Haber Global TV

Şeyma Subaşı şeyma subaşı hamile mi sosyal medya Mohammed Alsaloussi