Şeyda Coşkun: Ajda Pekkan çok pişman oldu

Şeyda Coşkun: Ajda Pekkan çok pişman oldu

Ünlülere uyguladığı zayıflama programlarıyla adını duyuran yaşam koçu Şeyda Coşkun, Ajda Pekkan'ın bacaklarına uyguladığı liposuction (yağ aldırma) yüzünden çok pişman olduğunu açıkladı.

Şeyda Coşkun, konuk olduğu bir programda, çalıştığı ünlü isimler hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. En disiplinlisinin Gülşen olduğunu belirten Coşkun, “Hayatı ve yaşamıyla benden en yüksek puanı o alır” dedi.

74 yaşındaki Ajda Pekkan’ın estetik yaptırmayı çok sevdiğini belirten yaşam koçu, “Bacaklarına uyguladığı liposuction yüzünden çok pişman. Bana, ‘Kaslarımı mahvetti. Bunları insanlara söyle’ demişti” ifadelerini kullandı.

Coşkun, Deniz Seki’nin ise sözünden çıkmadığını belirtti. Gülben Ergen’i bir türlü yürütemediğini belirten Coşkun, “Disiplinlidir, meslek hayatımda onu yürütmeyi umuyorum” diye konuştu.

LIPOSUCTION NEDİR?

Obezite gibi kilo problemleri olmayan fakat bölgesel olarak zayıflama yöntemleriyle giderilemeyen yağlanmalara sahip kişilerde, var olan fazla yağ dokusunun uzaklaştırılması ve vücuda daha iyi bir şekil kazandırılması için uygulanan cerrahi yöntemlere Liposuction (liposakşın) ismi verilir. Halk arasında genellikle yağ aldırma olarak nitelenen liposuction geçmiş yıllardan günümüze en çok uygulanan estetik operasyonlardan biridir.

Kaynak: Haber Global TV

Şeyda Coşkun Ajda Pekkan liposuction yağ aldırma