Şevval Şahin'in sevgilisi Kerem Kamışlı'yı denize atan Yiğit Marcus Aral beraatini bekliyor!

Magazin Haberleri
Şevval Şahin'in sevgilisi Kerem Kamışlı'yı denize atan Yiğit Marcus Aral beraatini bekliyor!

Şevval Şahin'in sevgilisi Kerem Kamışlı'yı denize atan sosyetik isim Yiğit Marcus Aral'ın yargılamasına devam edildi. Şevval Şahin'in Kerem Kamışlı'dan önceki sevgilisi olan Yiğit Marcus Aral, mahkemeye sunulan dilekçede beraatini istedi.

Türkiye'nin tescilli eski güzellerinden Şevval Şahin, geçtiğimiz yıllarda Yiğit Marcus Aral ve Kerem Kamışlı isimleriyle yaşadığı polemik ile çok konuşulmuştu. Şevval Şahin, Sabancı ailesinin torunlarından Kerem Kamışlı'yla yemek yediği bir mekânda eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile karşılaşmış, Aral bulunduğu mekanda Kamışlı'yı denize atmıştı. Yargıya taşınan olayda yeni bir gelişme yaşandı.

Sabah'ta yer alan habere göre; 'Olası kastla öldürmeye teşebbüs', 'Tehdit', 'Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' ve 'Hakaret' suçlarından 34 yıla kadar hapis cezası istenen Yiğit Marcus Aral, 2 yıl geçmesine rağmen ABD'de olduğunu söyleyerek duruşmaya katılmadı.

MAHKEMENİN KARARI BEKLENİYOR

Avukatı Aral'ın gıyabında yargılamanın devam ettiğini belirterek, "Ceza verilmesine yer olmadığı ve güvenlik tedbiri dışında bir karar verilmesi gerektiği kanısına varılırsa, sorgusu yapılmamış olsa da dava yokluğunda bitirilebilir" maddesini hatırlattı. Aral'ın uzun yıllardan beri Miami'de ikamet edip burada iş yerlerinin olduğu belirtilen dilekçede, öldürme kastının da bulunmadığı aktarıldı ve bu suçtan beraat etmesi gerektiği ifade edildi.

Dilekçede ayrıca Aral'ın herhangi bir tehdit sözü söylemediği de anlatıldı. Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek suçunda, kendisinin yer aldığı selfie dışında bir görüntü paylaşmadığı belirtildi. "Denize mi düştün" sözü dışında hakaret sayılabilecek bir söz de sarf etmediği aktarıldı. Mahkemenin, talebe yönelik vereceği karar bekleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

Kerem Kamışlı Şevval Şahin mahkeme magazin haberleri