Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'dan tarihi köşk açıklaması

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'dan tarihi köşk açıklaması

Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin ile sevgilisi Yiğit Marcus Aral, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi.

Bir ay önce Miami'den dönüp, Türkiye’de tatil yapan Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin ile sevgilisi Yiğit Marcus Aral, önceki gün Nişantaşı'ndaydı.

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'dan tarihi köşk açıklaması - Resim : 1

Marcus Aral Yiğit, Amerika'ya dönene kadar Rumelihisarı'nda sekiz odalı köşk kiraladıkları haberlerinin hatırlatılmasıyla, "Satın almadık, geçici olarak oradayız birkaç aylığına. Biraz malikane gibi oldu ama Miami'de de büyük evde oturuyorduk. Aynı konfor olsun diye tercih ettik" dedi. 

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'dan tarihi köşk açıklaması - Resim : 2

"OLUMSUZ ELEŞTİRİLER MOTİVASYONUMU DÜŞÜRMÜYOR"

Şevval Şahin ayrıca geçtiğimiz günlerde havuz kenarında güneşlenirken sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafların altına yapılan "Hayat sana güzel, ne boşsun" şeklindeki yorumlara da açıklık getirdi.

Koronavirüs salgını döneminde Miami'de olduğunu söyleyen model, "Karantinada yapacak bir tek o vardı. Ben de deniz girip, güneşlendim. Benim zaten bir işim var, olumsuz eleştiriler motivasyonumu düşürmüyor. Birkaç ay daha Türkiye'deyiz, biraz Güney'den uzaklaştık daha çok İstanbul'dayız. Moda haftası var ona hazırlanıyorum. Olumsuz eleştiri her zaman olacaktır, yapacak başka bir şey yok" diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Şevval Şahin Yiğit Marcus Aral Nişantaşı