Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral'ın ev partisinde koronavirüs paniği

koronavirüs
Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral'ın ev partisinde koronavirüs paniği

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, geçtiğimiz hafta sevgilisi Yiğit Marcus Aral'a doğum günü partisi düzenledi. Davete birçok ünlü isim katılırken, Aral ve bazı katılımcıların koronavirüs testlerinin pozitif çıkması paniğe sebep oldu.

Hürriyet'in haberine göre; Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral için Rumelihisarı'nda kiraladıkları yalıda düzenlediği partide Murat Dalkılıç, Şeyma Subaşı, Buse İskenderoğlu, Rabia Yaman, Baran Süzer, Gökmen Şeynova, Ayşegül Boz, Kasım Garipoğlu, Ali Cem, Saruhan Yıldırım, Kerim Sabancı gibi isimler katıldı.

Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral'ın ev partisinde koronavirüs paniği - Resim : 1

Parti sonrası Aral ve bazı katılımcıların Kovid-19 testinin pozitif çıkması o gece yalıda bulunanların panik yaşamasına neden oldu.

Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral'ın ev partisinde koronavirüs paniği - Resim : 2

Model Şevval Şahin, bir açıklama yaparak koronavirüs testinin negatif çıktığını duyurdu.

Şahin, “Sağlığımız ile ilgili hiçbir şikayetimiz yok, biz çok iyiyiz. Çevremizdeki çoğu kişinin testi pozitif çıktığı için karantinadayız. Ve tedbir amaçlı evde ozon tedavisi görüyoruz. İkinci testi de birkaç gün sonra yapacağız. Her şey o zaman netleşecek. Parti ile bu durumun ilgisi olup olmadığını anlamak çok zor. Bu yüzden bu konuda kimse net bir bilgi veremiyor" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Yiğit Marcus Aral Şevval Şahin koronavirüs