Şevval Şahin'den 'pes' dedirten savunma: Abartıldığı gibi değil, toplam 10 kişi pozitif çıktı

koronavirüs
Şevval Şahin'den 'pes' dedirten savunma: Abartıldığı gibi değil, toplam 10 kişi pozitif çıktı

Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral evinde parti verdikten sonra koronavirüs olmuştu. Bu partide pek çok kişide virüs çıkması Şahin'i korkutmadı. Ünlü isim evinde yine parti verip şoke eden bir savunma yaptı.

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin ve eski Survivor yarışmacısı sevgilisi Yiğit Marcus Aral, peş peşe doğum günleri için parti verdi. Bu partilerin ilkinde Aral'ın koronavirüs testi pozitif çıkarken Şahin'in sevgilisiyle bir daha parti vermesi herkesi şoke etti. Koronavirüs vakaları hızla artarken Şevval Şahin savunmasıyla da pes dedirtti.

"ERKEK ARKADAŞIM HEMEN ATLATTI"

Şahin "İki test yaptırdım ve ikisi de negatif çıktı. Erkek arkadaşım bir tek pozitif çıktı ve o da hemen atlattı’’ ifadelerini kullandı.

"ABARTILDIĞI KADAR VAKA YOK"

Şevval Şahin "Abartıldığı kadar vaka yok yani... Toplam çevremizde 10 kişi pozitif çıktı. Şu an herkes negatif...’’ dedi.

Diğer yandan Şahin, "Virüsü sevgilimin partilerden kaptığını ispatlayamayız. Şu an hepimizin sağlığı yerinde” sözleriyle de dikkat çekti.

Şevval Şahin'e bu savunması ünlü isimlerin de tepkisini çekti.

"GERÇEKTEN BÖYLE BİR CAHİLLİK YOK"

Oyuncu Burcu Kıratlı, Şahin’in bu sözlerine tepki gösterdi. Instagram hesabından Şahin’in açıklamasını paylaşan Kıratlı, şöyle yazdı:

“Gerçekten böyle bir cahillik yok. Göz önünde oldukları için topluma örnek bir insan olmak zorunda olduğunu anlayamamışlar. Toplumun göz önünden çekilsinler. Yazık… Sadece 10 kişi pozitif çıktı ne demek ya! 10 kişi az mı? Ülkemize bu kadar tedbirli davranın diye bas bas bağırırken. Bu cehalet yüzünden insanlar ve tüm iş sektörleri zarar görüyor. Konserler iptal, setler erteleniyor… Bir çok emekçi işsiz kalıyor. Biraz hassasiyet…”

Şevval Şahin'den 'pes' dedirten savunma: Abartıldığı gibi değil, toplam 10 kişi pozitif çıktı - Resim : 2

ŞEVVAL ŞAHİN’DEN BİR AÇIKLAMA DAHA: HİÇBİR ZAMAN KORONAYI KÜÇÜMSEMEDİM

Hal böyle olunca Şahin bu sefer de sosyal medya hesabından bir paylaşımla açıklama yaptı.

“Genelde kendimle ilgili magazin haberlerine cevap vermeyi tercih eden biri değilim ama bu sefer kendimi açıklama ihtiyacında bulunuyorum çünkü magazinciler asıl ima ettiğim şeyi asla ama asla haber yapmadıkları gibi dediklerimi yanlış yansıtabiliyorlar ve bu durumdan gerçekten sıkıldım. Hiçbir zaman Kovid-19’u küçümsemedim veya 10 vakanın çok az ve önemsiz olduğunu düşünmedim. Partideki herkesin pozitif olduğu konusunda sürekli suçlanırken, ki bu benim elimde olan bir şey de değil, partiye katılan herkes kendi adına bu riski alıyor, toplu buluşulan mekanlara, düğünlere veya davetlere giden herkesin aldığı gibi, ben de dürüst olarak partideki herkes değil en fazla 10 kişi yakalanmıştır, dedim ancak pozitif olanların kesinlikle karantinada kaldıklarını, benim sonucumun negatif çıkmasına rağmen taşıyıcı olabilme ihtimalimden karantinada kaldığımı da muhabir arkadaşlara anlattım…”

Kaynak: Haber Global TV

koronavirüs Yiğit Marcus Aral Şevval Şahin