Şevket Çoruh ve Timuçin Esen arasında gerginlik mi var? Başrol oyuncusundan jet yanıt

Dizi Haberleri FOX
Şevket Çoruh ve Timuçin Esen arasında gerginlik mi var? Başrol oyuncusundan jet yanıt

Tetikçinin Oğlu dizisinin başrol oyuncuları Timuçin Esen ile Şevket Çoruh'un arasında sette gerginlik olduğu iddia edildi. Esen'in setteki tavırlarından rahatsız olduğu konuşulan Çoruh ise tartışma iddiasına son noktayı koydu.

Başrollerini Timuçin Esen ve Şevket Çoruh'un başrolünü paylaştığı, FOX dizisi ‘Tetikçinin Oğlu’, salı akşamları ekrana gelmeye devam ediyor.

Senarist Gökhan Horzum'un kaleme aldığı dizisinin setinde iki oyuncu arasında zaman zaman gergin anlar yaşandığı iddia edildi.

Şevket Çoruh ve Timuçin Esen arasında gerginlik mi var? Başrol oyuncusundan jet yanıt - Resim : 1

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Şevket Çoruh, Timuçin Esen'in senaryodaki diyaloglardan ve mekan seçimine kadar birçok konuda kendi istediğini yaptırmasından rahatsız olmaya başladı. Bu durumun zaman zaman Şevket Çoruh'un tepkisini çektiği kulislerden sızan dedikodular arasında… Dizinin Bodrum'da çekilmesine de Timuçin Esen'in karar verdiği gündeme gelmişti. Öte yandan Esen'in yönetmen Yağız Alp Akaydın'la da beraber çalışmak istemediği için sorun yaşadığı ileri sürüldü.

Şevket Çoruh ve Timuçin Esen arasında gerginlik mi var? Başrol oyuncusundan jet yanıt - Resim : 2

ŞEVKET ÇORUH'TAN YANIT GECİKMEDİ

İki başrol oyuncusu hakkında çıkan tartışma haberi kısa sürede sosyal medyada konuşulmaya başlayınca Şevket Çoruh'tan yorum gecikmedi. Dizideki şivesiyle Altuntaş'ın paylaşımına yorum yapan Çoruh, "Hıhıhı neler olmuş bra hiç haber vermisen" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Timuçin Esen Şevket Çoruh dizi