Sevgililer mi? Seren Yalçın ile Sezer Çakır yakınlığıyla ilgili gerçek ortaya çıktı

Haber Merkezi
Magazin Haberleri Sergen Yalçın
Sevgililer mi? Seren Yalçın ile Sezer Çakır yakınlığıyla ilgili gerçek ortaya çıktı

Acun Ilıcalı'nın düğün törenine eski futbolcu Oktay Derelioğlu'nun eski eşi Sezer Çakır ile birlikte katılan Sergen Yalçın bir anda gündeme oturmuştu. İkili arasındaki aşk dedikodularında yeni bir gelişme yaşandı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile Ayça Çağla Altunkaya’nın düğün törenine katılan ünlü simalar konuşulmaya devam ediyor. 

Sevgililer mi? Seren Yalçın ile Sezer Çakır yakınlığıyla ilgili gerçek ortaya çıktı - Resim : 1

YALÇIN DAMGASINI VURDU

Düğün törenine, eski futbolcu Oktay Derelioğlu'nun eşi Sezer Çakır ile birlikte katılan Sergen Yalçın geceye damga vuranlardan biri oldu. 

İkiliyi birbirlerine çok yakıştıran sevenleri hemen aşk dedikodusu çıkardı. Ancak gerçek pek de öyle çıkmadı. Çünkü iki ünlü ismin sıkı bir arkadaş oldukları ve arkadaş gruplarıyla beraber sık sık bir araya geldiği ortaya çıktı. 

Sevgililer mi? Seren Yalçın ile Sezer Çakır yakınlığıyla ilgili gerçek ortaya çıktı - Resim : 2

DİKKAT ÇEKEN NOT: "AİLEM"

Yalçın ve Çakır'ın Instagram üzerinde beraber yayınlanan birçok fotoğrafı bulunuyor. Hatta Çakır, Yalçın'ın da olduğu bir fotoğrafa "Ailem" notunu düşmesiyle dikkat çekti. 

Sevgililer mi? Seren Yalçın ile Sezer Çakır yakınlığıyla ilgili gerçek ortaya çıktı - Resim : 3

TAVLA OYNARKEN GÖRÜLMÜŞLER

Hatta ikilinin sıkı bir tavla oyuncusu da olduğu gelen bilgiler arasında. Görgü tanıkları geçtiğimiz haftalarda ikiliyi Bebek'te hararetli bir şekilde tavla oynarken görüntülemiş.