Sevda Demirel’den ‘ölüm orucu’ itirafı! 'Çığlık çığlığa ağladım'

Magazin Haberleri
Sevda Demirel’den ‘ölüm orucu’ itirafı! 'Çığlık çığlığa ağladım'

Ünlü oyuncu Hande Ataizi'ne attığı tokatla hafızalara kazınan Sevda Demirel yaşadıklarıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Habertürk’ten Aytekin Teker’e konuşan Sevda Demirel çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Demirel’in o açıklamaları…

Will Smith bir tokat attı, yine gündem oldun...

Nerede bir tokat atılsa ben konuşuluyorum. Bu galiba mezara kadar böyle gidecek... Buna engel olamıyorum, o yüzden artık ti'ye alıyorum, eğleniyorum. Bugün tekrar bakınca da Will Smith'in tokadından daha da sert vurmuşum...

Sevda Demirel’den ‘ölüm orucu’ itirafı! 'Çığlık çığlığa ağladım' - Resim : 1

Bugün o tokadı yine atar mıydın?

Bu tokadın bende çok gel-giti oldu. Bugün olsa belki de daha şiddetli tepki gösterirdim, belki de daha sakin davranırdım. Hande bana destek olması gerekirken, bir kadın dayanışması göstermeliyken konuyu farklı yerlere çekti.

'Mücadele verdim' dediğin dönemlerde neler yaşadın?

Bana bir komplo kuruldu. Bana aşık olan ve sürekli reddettiğim biri tarafından iftiraya uğradım. 18-19 yaşındayım, menajerim yok. Bir restorana çağrıldım iş görüşmesi için giderken polisler geldi ve gözaltına aldılar beni.

Sevda Demirel’den ‘ölüm orucu’ itirafı! 'Çığlık çığlığa ağladım' - Resim : 2

Sonra...

Ölüm orucuna başladım, 6 gün boyunca yemek yemedim. Türkçe bilmeden Türkiye'ye gelmişim. İstanbul'da tutunmaya çalışmışım. Ne hırsızlık, ne de kötü bir şey yaptım ama sonrasında böyle bir iftira ile karşılaştım. Savaş Ay'ın 'A Takımı' programına konuk oldum. Selda Bağcan da vardı. Göğsüne yattım. Orada çığlık çığlığa 'ben yapmadım, ben yapmadım, beni kurtarın' diye ağladım. Ardından dönemin İstanbul Emniyet Müdürü programa telefonla bağlanarak beni akladı. “Sevda Demirel suçsuzdur. Aklanmıştır.” dedi. O dönem milletvekilleri bile destek olmuştu. İftiranın ne kadar kötü bir şey olduğunu yaşadım. İnsanlar maalesef ölmeyecek gibi yaşıyor... O kadar zorlu süreçli süreçten ve iftiralardan sonra aklanmışım. Sen de tut programda 'erkeklerle basıldın dersen' yersin tokadı... (Gülüyor) Bak yine şimdi o anlar aklıma gelince sinirlendim, pişman değilim!

Bir tokat ile sürekli anılmak seni pişman etti mi?

Üzüyor tabii... Hedeflerimi ve hayallerimi bir kenara itti. Ben ne yapsam, tokadım konuşuluyor. Bu olaylardan sonra bazı insanların gözünde sempati kazanmış olsam da, kariyerimi çok baltaladı aslında... Ben şarkıcılık ile başladım kariyerime sonra modellik ve oyunculuk geldi ama bu tokat ile çok tökezledim. Tokat olmasaydı belki daha ağır sözcükler kullanıp, stüdyodan çıkabilirdim ama o dönem gençtik, kanımız hızlı akıyordu. Deli, doluydum. Herkesin böyle bir dönemi var.

Sevda Demirel’den ‘ölüm orucu’ itirafı! 'Çığlık çığlığa ağladım' - Resim : 3

Hande Ataizi ile yolda bir gün yine karşılaşsan, yüz yüze gelsen ne yaparsın?

Hande'yi görsem şapur şupur öpeceğim! (Gülüyor) Etiler'de AVM'de karşılaştık. Yüz yüze geldik, kaçtı benden. Hızlı hızlı koştu. Ben de arkasından bağırdım; 'Kız kaçma vallahi seni dövmeyeceğim, alışverişi yap' diye... 20 yıldır kabusu oldum.

 

Kaynak: Haber Global TV

Sevda Demirel