Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar aşk yaşıyor

Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar aşk yaşıyor

Ünlü oyuncu Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar'ın aşk yaşadığı ortaya çıktı. Çift, aşklarını sosyal medyadan ilan etti.

Oyuncu Sermiyan Midyat bir süredir meslektaşı Sevcan Yaşar ile aşk yaşıyor. İkili, hafta sonunu birlikte geçirdi. Riva'ya giden çift, fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaştı. Sevcan Yaşar bu fotoğrafın altına "Aile zamanı" notunu düştü.

Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar aşk yaşıyor - Resim : 1

Sevcan Yaşar, daha önce kendisi gibi oyuncu olan Bilgehan Birincioğlu ile beraberlik yaşamıştı.

Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar aşk yaşıyor - Resim : 2

KUMPAS İDDİALARI İLE GÜNDEME GELDİ

Film çekimi için gittiği Mersin'de uyuşturucu nedeniyle gözaltına alındığı haberleriyle gündeme gelen Sermiyan Midyat, hakkındaki iddialara yanıt vermişti.

"Blackwell Productions şirketi bana kumpas kurdu. Film çekimi için beni Mersin'e çağırdılar. Çekimlerin 1 ay süreceği söylendi. 3 haftadır buradayım, tek kare kayıt yapılmadı. Sözleşmeye göre son 1 hafta kaldı ve bunlar doğacak haklarımı vermemek için bana iftira atıyorlar. Beni gittiğim üç ayrı mekanda takip ettirmişler. Benim ya da yardımcımın üzerinden herhangi bir madde çıkmadı. Sadece konaklamamız için tuttukları ve yedek anahtarının kendilerinde bulunduğu evde 1-2 gram uyuşturucu bulundu. Emniyette ifademi verdim. Bunlara dolandırıcılık, sahtekârlık ve kumpastan dava açacağım."

Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar aşk yaşıyor - Resim : 3

Blackwell Productions'ın sahibi İsmail Karakuyu ise Midyat'ın iddialarına şöyle yanıt vermişti:

"Senaryoyu okumadan 'Hemen sözleşme yapalım, paramı peşin isterim' demişti. Anlaşmayı yaptık ama sete gelmedi. Telefonlarımıza çıkmayıp bir de bizi engelledi. Kendisi bir dolandırıcılık stratejisi geliştirmiş. Yeni yapımcılar buluyor, çekimlere başlaması gerekirken oyalıyor. Sözleşmedeki süreç bittikten sonra da 'Geçmiş olsun, paranın iadesi yok' diyor. Daha önceki firmayı da böyle kullanmış."

Sermiyan Midyat Sevcan Yaşar