Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilileri pişti oldu! Kerem Bürsin'den bomba 'Cem Yılmaz' yorumu

Magazin Haberleri Cem Yılmaz
Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilileri pişti oldu! Kerem Bürsin'den bomba 'Cem Yılmaz' yorumu

Serenay Sarıkaya’nın eski aşkları Kerem Bürsin ve Cem Yılmaz önceki akşam aynı partide bir araya geldi. İkilinin davetteki samimi halleri ve fotoğrafları ise sosyal medyada gündem oldu.

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya, 3.5 yıl aşk yaşadıktan sonra Nisan 2019'da ayrılık kararı almıştı.

Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilileri pişti oldu! Kerem Bürsin'den bomba 'Cem Yılmaz' yorumu - Resim : 1

Bir süre yalnız kalan Sarıkaya, kendisinden 19 yaş büyük komedyen Cem Yılmaz'la yeni bir aşka yelken açmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya birlikteliği, güzel oyuncunun eski sevgilisine de sorulmuştu.

Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilileri pişti oldu! Kerem Bürsin'den bomba 'Cem Yılmaz' yorumu - Resim : 2

KEREM BÜRSİN'E GÖNDERME Mİ YAPTI?

Atina'daki tatil fotoğraflarıyla belgelenen sürpriz aşk hakkında Kerem Bürsin, "Açıkçası konuya dahil olmak istemiyorum. Benimle alakalı bir konu yok. Herkes mutlu olsun, her şey güzel olsun" ifadelerini kullanmıştı. Bu sözü Instagram'dan paylaşan Yılmaz'ın ise "Bir bu kalmıştı, iyi oldu" mesajı ile ünlü oyuncuya göndermede bulunduğu iddia edilmişti.

Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilileri pişti oldu! Kerem Bürsin'den bomba 'Cem Yılmaz' yorumu - Resim : 3

"BENİ BU OLAYA KARIŞTIRMAYIN"

Bürsin, aynı konunun günler sonra tekrar kendisine yöneltilmesi üzerine "Artık beni bu olaya karıştırmayın" demişti. '2. Sayfa' programına konuşan usta komedyen, "Kerem Bey'i çok seviyorum" derken, sosyal medya paylaşımıyla ilgili "Ona bir gönderme yapmadım" şeklinde konuşmuştu.

Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilileri pişti oldu! Kerem Bürsin'den bomba 'Cem Yılmaz' yorumu - Resim : 4

"CEM BEY İLE PİŞTİ Mİ OLDUK?"

Kerem Bürsin, geçtiğimiz gün Bebek'te bir mekanda gerçekleşen parti çıkışı objektiflere yansıdı. İçeride Cem Yılmaz ile sohbet eden Bürsin'e, basın mensupları tarafından “Cem Bey ile pişti oldunuz. Serenay Sarıkaya sizden sonra Cem Bey ile birliktelik yaşadı” sorusu yöneltildi.
"Cem Bey ile pişti mi olduk? Cem Yılmaz ile? Cem Abi ile aramız çok iyi, çok severiz birbirimizi. O yüzden öyle bir sıkıntı yok. Kaç sene öncesinden bahsediyorsunuz lütfen."

CEM YILMAZ'LI PAYLAŞIM

Partide eğlenen Kerem Bürsin; Cem Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya ve Melisa Şenolsun ile pozunu, 10.5 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

Serenay Sarıkaya'nın eski sevgilileri pişti oldu! Kerem Bürsin'den bomba 'Cem Yılmaz' yorumu - Resim : 5

Kaynak: Haber Global TV

Cem Yılmaz Kerem Bursin Serenay Sarıkaya magazin haberleri