Serenay Sarıkaya: Sahnede olmayı özledim!

Serenay Sarıkaya: Sahnede olmayı özledim!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, karantina günlerinde YouTube'da yayınlanan "İbrahim Selim ile Bu Gece" programına konuk oldu.

Karantina altında geçen günlerinde sosyal medyadan ilk canlı yayınını yapan Serenay Sarıkaya, doğanın bu süreçte kendini yenilediğini ve en çok buna sevindiğini söyledi. Sarıkaya, "İlk yayınım, heyecanlıyım. Evimin çok az kullandığım köşesini sizin için açtım. Kötü haberler alsak da sabırla bekliyoruz iyi günlerin gelmesini. Bakalım, umarım yakında bu biter; eski hayatımıza geri döneriz, biraz sıkıldım. 'Alice'i ve sahnede olmayı özledim" dedi. 

Serenay Sarıkaya: Sahnede olmayı özledim! - Resim : 1

Temiz hava nedeniyle İstanbul'dan Uludağ'ın göründüğü haberlerinin hatırlatılması üzerine Serenay Sarıkaya, bu dönemde doğanın kendisini yenilediğini ve insanların artık eski hatalarını yapmaması gerektiğini anlattı.

"SOKAKLAR BOMBOŞKEN HÜZÜNLÜ"

Oyuncu, "Doğanın kendini hızlı yenilemesi, onarması inanılmaz. Sanki 'Benim zamana ihtiyacım var' dedi ve durdurdu her şeyi, bu mutluluk verici. Yunusları da duydum, sokaklara dünyaya en çok yakışan insan galiba, bomboşken çok hüzünlü. Azıcık iyi baksak böyle kirletmesek, sahip çıksak dünyaya ne kadar yaşanası bir yer olur. Bu sürecin hepimize çok şey hatırlattığına inanıyorum, gerek kendimiz gerek doğayla ilgili, umarım sokakları kirletmeden geri dönmüş oluruz" diye konuştu.

Serenay Sarıkaya karantina youtube İbrahim Selim ile Bu Gece