Serenay Sarıkaya'nın mesajlarını takipçisi ifşa etti!

Serenay Sarıkaya'nın mesajlarını takipçisi ifşa etti!

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz'ın fotoğraflarına sürekli olarak yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısı, Sarıkaya ile olan mesajlarını ifşa etti.

Magazin dünyasının gözde çifti Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz, sosyal medyada da çok popüler... Bir süre önce birlikte çekilen fotoğraflarını da Instagram hesaplarından paylaşan çift, sosyal medya kullanıcılarının yakında takibinde bulunuyor. 

SERENAY'DAN BEKLENMEYEN HAMLE

Bir sosyal medya kullanıcısının ikilinin hiçbir fotoğrafını kaçırmadan sürekli yorum yapması Serenay Sarıkaya'nın dikkatinden kaçmadı. Sosyal medya kullanıcısı, Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz'ın fotoğrafına da "Ağa be nasip olur mu böyle bir ilişki" yorumunu yaptı. 

Sarıkaya, sosyal medya kullanıcısının yorumu üzerine, "Alp şansını çok mu zorluyorsun?" mesajını attı. Alp isimli sosyal medya kullanıcısı ise "Abuuuv nasıl bir şans?" cevabını verince ise Sarıkaya, "Böyle bir şans" yazdı.

Serenay Sarıkaya'nın mesajlarını takipçisi ifşa etti! - Resim : 1

Serenay Sarıkaya'nın mesajı üzerine "Merak ettim umarım güzel bir şeydir" mesajını atan Alp isimli kullanıcıyı, Sarıkaya sosyal medya hesabından engelledi.

Serenay Sarıkaya'nın mesajlarını takipçisi ifşa etti! - Resim : 2

Alp isimli sosyal medya kullanıcısı ise Sarıkaya ile mesajlaşmalarını Instagram hesabından ifşa etti. 

Serenay Sarıkaya instagram sosyal medya Cem Yılmaz