Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Haldun Demirhisar kimdir?

Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Haldun Demirhisar kimdir?

Serenay Sarıkaya, 'Arkadaşım' dediği Haldun Demirhisar'ın Göcek'teki çiftlik evinde görüntülendi. Peki, Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi olduğu iddia edilen Haldun Demirhisar kimdir, mesleği ne?

Son günlerin en çok konuşulan isimleri Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar geçen ay Göcek’te, işadamının teknesinde görüntülenmiş, güzel oyuncu sosyal medyada yapılan yorumlara tepki göstermişti. 

Serenay Sarıkaya, 'Arkadaşım' dediği Haldun Demirhisar’ın Göcek’teki çiftlik evinde görüntülendi. Oyuncunun 1 aydır bu evde kaldığı ortaya çıktı.

Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Haldun Demirhisar kimdir? - Resim : 1

Seranay Sarıkaya, çıkan iddiaların ardından, "Haberde bahsi edilen kişi arkadaşımdır. Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle sevgilisi olursa istediği hayatı yaşayabileceğine dair imaları ve arkadaşıma yapılan yorumları kınıyorum" açıklamasında bulunmuştu. 

İzmirli bir iş insanı ve Heavenly dDF' adındaki şirketinin sahibi olan Haldun Demirhisar, Kuum Beach, The Stay Otel ve Plage Isolee gibi yerlerin işletmeciliğini yapıyor. Bunlarla birlikte mimarlık ofisi ve restoran işletmeciliği de yapan Haldun Demirhisar, bir dönem Bennu Gerede ile yaşadığı birliktelikle gündeme gelmişti.

Serenay Sarıkaya Haldun Demirhisar