Serenay Sarıkaya'dan flaş Çağatay Ulusoy açıklaması

Serenay Sarıkaya'dan flaş Çağatay Ulusoy açıklaması

Çağatay Ulusoy'a yurt dışında yayınlanacak bir filmde Serenay Sarıkaya ile birlikte oynaması için teklif geldi. İddialara göre Ulusoy, Sarıkaya'yla birlikte kamera karşısına geçmeyi reddetti.

Çağatay Ulusoy'a, dünyaca ünlü bir dizi ile film platformundan yeni bir proje teklif edildi. 29 yaşındaki oyuncuya başroldeki partnerinin de Serenay Sarıkaya olacağı belirtildi.

Kulislerde konuşulanlara göre Ulusoy, Sarıkaya'yla birlikte kamera karşısına geçmeyi kesin bir dille reddetti. Dedikodulara göre Ulusoy, Serenay Sarıkaya'nın son dönemde kariyerinden çok özel hayatıyla gündeme gelmesinin kendisine de zarar vereceğini düşünerek yapımcılara 'Hayır' yanıtı verdi.

MİLYONLUK PROJEYE VEDA ETTİ

Başroldeki ismin Çağatay Ulusoy olmasında kararlı olan projenin yetkilileri ise bunun üzerine Serenay Sarıkaya yerine başka bir kadın oyuncu arayışına girdi. Böylece Sarıkaya, milyonluk projeye veda etmiş oldu.

Serenay Sarıkaya'dan flaş Çağatay Ulusoy açıklaması - Resim : 1

SERENAY'DAN UZAK DURUYOR

Bu arada Çağatay Ulusoy'un her ne kadar eski rol arkadaşını Instagram'da takip etse de Serenay Sarıkaya'nın olduğu davetlere kesinlikle katılmadığı da öğrenildi. Ulusoy ile Sarıkaya, 2013 ile 2015 yılları arasında yayınlanan 'Med Cezir' dizisinde birlikte rol aldı. İkili, o dönem de bir dargın bir barışık aşk yaşamıştı.

SERENAY SARIKAYA'DAN FLAŞ CEVAP

Oyuncu Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy’un kendisini reddettiğine yönelik haberler hakkında flaş açıklama yaptı. Kendisine ulaşan herhangi bir teklifin olmadığını söyleyen güzel oyuncu, “Haberler doğru değil. Yanlış haber” şeklinde yanıt verdi.

Çağatay Ulusoy Serenay Sarıkaya