Seren Serengil'den kötü haber! Hastaneye kaldırıldı

Magazin Haberleri
Seren Serengil'den kötü haber! Hastaneye kaldırıldı

Sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, geçen yıl zayıflama uğruna geçirdiği ameliyatlar sonrası sağlık sorunları yaşamaya başladı. 43,5 kiloya düşen Seren Serengil tekrar hastaneye kaldırıldı. Serengil'in karaciğer ve pankreas organlarının iflas etmek üzere olduğu öğrenildi.

Hastaneye yatan Seren Serengil sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

"AMELİYAT OLANA KADAR..."

Sağlık durumu hakkında bilgi veren Seren Serengil, "Hastaneye yatırılmam ve damardan beslenme sürecimi gözlem altında sürdürmem söylendi. Çünkü ağızdan aldığım ne bir ilaç ne de bir besin emilim olmadığı için artık vücuduma yaramıyor. Organlarım kötü durumda. Ameliyat olana kadar damardan beslenmeye devam edeceğim. Dün gece nefes alamadım, gece uykumdan uyandım ama bugün daha iyiyim. Dualarınız için teşekkür ederim. Aldığım serum kadar iyi hissettiriyor" dedi.

"DAMARDAN BESLENİYORMUŞ"

Bu açıklamanın ardından Flash Tv'de yer alan Al Sana Haber programında Seren Serengil'in sağlık durumu gündeme geldi. Programda; Seyhan Soylu: "Damardan besleniyormuş yediğini de hazmetmiyormuş" dedi.

Mustafa Tohma ise "Pankreas ve karaciğer iflas boyutunda. Kemik erimesi başladı. 4 cm boyu kısaldı." açıklamasında bulundu. 

SEREN SERENGİL'İN HASTALIĞI NE?

Seren Serengil, mide küçültme ameliyatı sonrası dumping sendromuna yakalanmıştı. Karaciğerini kaybetmek üzere olduğunu söyleyen Serengil, "Yavaş yavaş eriyorum. 6 ayda 4.5 cm boyumdan gitmiş. Ameliyat olmazsam 1 yıl içinde resmen yok olacağım. Çok kilolu olmayanlar asla yaptırmasınlar çok kötü bir durum" demişti.

DUMPING SENDROMU NEDİR?

Midenin bir bölümünün ya da tamamının alındığı ameliyatlar veya gastrik bypass operasyonu sonrası ortaya çıkabilen “Dumping Sendromu”, midenin çok hızlı boşalması ile karakterize bir semptom olarak tanımlanabilir.

Kaynak: Diğer

Seren Serengil Seren Serengil sağlığı dumping sendromu seren serengil sağlık durumu magazin magazin haberleri