Seren Serengil hakkında bomba iddia! Şuur bulanıklığı nedeniyle tedavi görüyordu...

Magazin Haberleri
Seren Serengil hakkında bomba iddia! Şuur bulanıklığı nedeniyle tedavi görüyordu...

Dün canlı yayında rahatsızlanarak hastanelik olan Seren Serengil, bugün sunuculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programına çıkamadı. Şuuru bulanıklığı teşhisiyle tedavi altına alınan Serengil'in yapımcı Bilal Özbilge ile tartışarak programdan kovulduğu iddia edildi.

Uzun yıllardır Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında magazin yorumculuğu yapan Seren Serengil, rahatsızlıklarından dolayı bir kez canlı yayını terk etmek zorunda kaldı. Hipertansiyon hastası olan Serengil, dün canlı yayında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

"SEREN SERENGİL'İN ŞUURU BULANIK"

Serengil'in hastanede tedavi gördüğü esnada Instagram hesabından paylaşım yapan sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, ünlü ismin şuur bulanıklığı yaşadığını söyleyerek "Sabah gayet iyiydi. İşine gitti ama yine ne olduysa tansiyonu 18/10. Şu an şuuru bulanık. Bir ayda 3 kez hastanelik oldu. Kendine gelince ne olduğunu öğreneceğim ve sizlerle paylaşacağım" dedi.

Seren Serengil hakkında bomba iddia! Şuur bulanıklığı nedeniyle tedavi görüyordu... - Resim : 1

KAVGA SONRASI PROGRAMDAN KOVULDU MU?

Dün hastanelik olan Seren Serengil, bugün sunuculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programına çıkmadı. Konuyla ilgili herhangi bir paylaşım yapmayan Serengil'in program yapımcısıyla tartışarak programdan kovulduğu iddia edildi. 

Kaynak: Haber Global TV

Seren Serengil Söylemezsem Olmaz magazin haberleri