Seren Serengil güzelleşmek uğruna yaptırdığı işlemi açıkladı: Pes dedirtti! Yeni doğmuş erkeklerin sünnet derisi ile...

haberler Magazin Haberleri Sağlık Haberleri

Seren Serengil yine magazin dünyasından düşmeyecek açıklama ile sosyal medyada gündem oldu. Serengil cildine yaptırdığı güzellik işlemini açıkladı. Söyledikleri herkesi şaşırttı. İşte cildine uyguladığı o yöntem...

Seren Serengil 'gençlik formülü' diye nitelendirdiği, cildine yaptırdığı işlemleri açıkladı. Serengil cildine yeni doğmuş erkek bebeklerin sünnet derisini enjekte ettirdiğini duyurdu.

Seren Serengil'in güzellik uzmanı Emsal Doğan ile birlikte yayınladıkları videoda bahsedilen yöntemin adı Alloblast yöntemi, yani yeni doğmuş erkek bebeklerin sünnet derisi ile cildin içine yerleştirilen kök hücreler ile yapılan bir güzellik uygulaması. Serengil'in güzellik uzmanı, Emsal Doğan'da uygulamanın cildi gençleştirdiğini söyledi.

ALLOBLAST YÖNTEMİ NEDİR?

Alloblast yöntemi son dönemde bütün ünlülerin cildinin gençleşmesi için tercih ettiği işlemlerin başında geliyor. Alloblast, yenidoğan bebeklerin sünnet derisinden alınan fibroblastların kullanıldığı bir tedavidir. Yenidoğanın sünnet derisi olduğu için; ailelerin onayı alınarak, bu dokudan özel tekniklerle yüksek teknoloji içeren bir GMP laboratuvarında yüzde yüz fibroblast hücreleri üretilir. Hazırlanan bu genç hücreler cildin içine mezoterapi tekniği ile yüz, göz altı, boyun, dekolte bölgeleri ve el üstlerine uygulanır. Aynı zamanda lekeli ciltlere ve yara izlerine de uygulanabilen bir yöntemdir.

Kaynak: Haber Global TV

Seren Serengil magazin haberler