Seren Serengil'den kötü haber... Bebeğini düşürdü

Seren Serengil'den kötü haber... Bebeğini düşürdü

Tüp bebek tedavisiyle hamile kalan Seren Serengil, bebeğini düşürdü. Son dönemde boşanma kararı aldığı Yaşar İpek ile tartışmalar yaşayan Serengil, sosyal medya hesabı üzerinden kötü haberi duygusal cümlelerle duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle dertleşen Seren Serengil, canlı yayından sonra hastaneye kaldırıldı. Tansiyonunun yükseldiği ve kanaması olduğu söylenen Seren Serengil'i doktorları bir süre müşahede altında tuttu. Yaşar İpek'in açıklamalarından sonra durumu hızla kötüleşen Serengil, hastanede bebeğini kaybetti. 1 aylık hamile olan Seren Serengil, sosyal medya hesabından  kötü haberi şu duygusal cümlelerle duyurdu.

"Güzel bebeğim dayanamadın bu kadar küfüre, hakarete, zulme, iftiraya. 'İstenmediğim yerde kalmam' dedin gururlu kızım. Kızım diyorum çünkü hep öyle hissettim ❤️ İlk günden beri beraber mücadele ettik ama bu kadar kötülüğe senin minicik kalbin dayanamadı. Sana sahip olabilmek için ne mücadeleler verdim ben ama seni daha fazla koruyamadım. Hoşça kal."


Seren Serengil Yaşar İpek tüp bebek bebek