Seren Serengil: Arkadaşının kocasına bakmak bizim defterimizde yok!

Magazin Haberleri
Seren Serengil: Arkadaşının kocasına bakmak bizim defterimizde yok!

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın, Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile aşk yaşaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Önceki gün sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile görüntülenen Seren Serengil, çok konuşulan yasak aşkla ilgili konuştu.

Seren Serengil ile sevgilisi Mustafa Tohma geçtiğimiz akşam alışverişe çıktıkları Nişantaşı'nda görüntülendi. 

Snob Magazin’in haberine göre, Seren Serengil geçtiğimiz hafta Serenay Sarıkaya’nın annesi ile Cansu Tosun’un evli babasının yasak aşkının ortaya çıkmasıyla ilgili konuşarak; “Hem arkadaşlık edip hem arkadaşının kocasına bakmak bizim defterimizde yok” dedi. Anne ve babalarının yaptıklarından dolayı çocukların sorumlu tutulmaması gerektiğini ve iki yetişkin insanın çocuklarını zarar verdiğini söyleyen Serengil, şöyle devam etti:

Seren Serengil: Arkadaşının kocasına bakmak bizim defterimizde yok! - Resim : 1

"İki tane başarılı ve pırıl pırıl genç kız oyuncu. Bazen anne-baba mesuliyet gerektirir. Ki çocuğun varsa öncelikli olarak onların hayatı ve itibarı, onların onurları ve gururları çok önemli. Niye annesinden dolayı Serenay’dan nefret edilsin? Niye Cansu’nun annesi, Serenay’ın annesi yüzünden mutsuz olsun? Kaç yıllık evlilikleri var. Dolayısıyla anne babalar bu saatten sonra aşkı meşki bıraksınlar demiyorum ama etraflarına zarar vermesinler. O iki kızın kabahati yok bu işte" dedi.

Seren Serengil: Arkadaşının kocasına bakmak bizim defterimizde yok! - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Seren Serengil Mustafa Tohma Serenay Sarıkaya Cansu Tosun Kenan Tosun magazin haberleri