Serdar Ortaç'tan Tarkan'a: 'Geççek lay lay lom bir şarkı, ben de yaparım'

Magazin Haberleri
Serdar Ortaç'tan Tarkan'a: 'Geççek lay lay lom bir şarkı, ben de yaparım'

Serdar Ortaç, konuk olduğu programda Tarkan'ın geçen ay çıkardığı 'Geççek' isimli şarkısı için "Çok dinlenilecek ve üzerinde konuşulacak bir şarkı değil. Lay lay lom bir şarkı, ben de yaparım dedi" dedi.

Şarkıcı Serdar Ortaç BluTV’de yayınlanan ‘40’ programında çocukluğundan ailesine, özel hayatından, sanat dünyasına, şarkılarına, Türkiye gündemine dair pek çok soruyu yanıtladı. İşte şarkıcının açıklamalarından satırbaşları...

"MAMAK'TA YERİN YEDİ KAT DİBİNDE..."

"Aşırı stres vardı. Çok para geliyordu, çok para gidiyordu. Gelen para kumara gitti. Giden paranın üzüntüsü, helal kazanıp harama vermek... Mahvettim kalbimi ve beynimi. Daha 25 yaşındaydım, Karabiber'i söylerken sahneden asker kaçağı diye hapse atıldım, beraat ettim. Suçsuz bulunduğuma mı sevineyim, giden 3,5 aya mı üzüleyim? Mamak'ta yerin yedi kat dibinde hücrede yatarken, üç gün önce kraldım konser veriyordum ona mı üzüleyim?"

"BENİ MS YAPAN BU HAYAT"

"Çok dürüst olduğum için başıma gelenlere mi üzüleyim? Baba öldü, kardeş hastalandı yatağa girdi, hangi birine stres yapmayayım? Sen balığa gidip yemek yerken, ben evde oturup tek başıma 'lanet olsun bu hayata' dedim. Daha inançlı, daha temkinli yaşamalıymışım. Bu kadar hovarda olmamalıymışım. Minibüsten çıkan onlarca kız yaşanmamalıymış. Bir tane kadını sevip, çocuk yapıp ölmeliymişim. Yanlış yapmışım. Ama benim hayatım da bu. Beni MS yapan da bu hayat."

"YENİ ŞARKICILAR BİZİM YERİMİZİ TUTAMAYACAK"

Cansu Canan Özgen'in, "Önümüzdeki yaza yine bir Serdar Ortaç şarkısı damga vurur mu?" sorusu üzerine Ortaç'tan çok ilginç cümleler geldi.

Ortaç, "Yapımcılar artık yeni şarkıcılar istiyorlar, rap yaptırıyorlar ama müziğin içine bizim makamlarımızı koyduruyorlar" diyerek sözlerine başladı ve "O yüzden yeni isimler çıkıyor. Yapımcı hala yeni isim istiyor. Z kuşağına rap'i dinletmeye çalışıyorlar ki, bizi artık dinlemesin. Bizim yerimizi tutamazlar ki. Kaç gün dinlendiğini sen hesapla. Hala 93'teki 'Yar Diye Diye'yi mevzu ediyorsun, şimdi yeni çıkanlardan bir tane isim söyle. Tanıyorum hepsini, bizi istemiyorlar artık, Serdar Ortaç, Kenan Doğulu, Demet Akalın, Tarkan bu tren bitsin diyorlar. Ama bitmez, bitmeyecek" açıklamasında bulundu.

Serdar Ortaç

“GEÇÇEK LAY LAY LOM BİR ŞARKI, BEN DE YAPARIM”

Serdar Ortaç, “Tarkan ‘Geççek’ şarkısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a saygısızlık mı etti?” sorusunu şu sözlerle yanıtladı:

“Tarkan olayı gereksiz bir polemik. Bu şarkıyı onun için yapmadığı belli. Adam pandemi geçecek diye bağırdı.

Şarkı da çok dinlenilecek ve üzerinde konuşulacak bir şarkı değil. Lay lay lom yaparım hepimiz yaparız. Sözleri evet güzel.

Senin az önce dediğin ‘Neden politik şarkı yapmıyorsun?’ İşte bu olacak diye yapmıyorum. Bu olmasın diye yapmıyorum. Adamı mahvettik işte.

Ya düşünebiliyor musun yani ben bir parti kuruyorum iktidardaki partiye çıkan bir şarkıyı alıp diyorum ki “geççek, bu da geççek, bugünler bitecek.

Bu şarkıdan medet umup iktidarı neden kötüleyim ki? O şarkı yani bana ne! Elinde başka silah mı yok? Madem sevmiyorsun hükümeti çık konuş. Bu şarkıya niye bel bağlıyorsun?

Ne diyor çocuk orada pandemi işte geççek diyor. Bunlar olmasın diye aşk şarkısı yapıyorum işte. Yoksa kafam basmadığı için değil. Kafam çok da iyi basar.”

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri