Serdar Ortaç'ın tepki çeken sözlerine eski eşinden yanıt geldi: 'Türkçem yetmiyor yoksa...'

Magazin Haberleri

Her söylediği olay olan şarkıcı Serdar Ortaç son olarak eski eşiyle ilgili açıklamalarıyla tepki çekti. Eve haciz gönderen eski eşi için "Tüm ipleri eline verdim. Ağzıma s.çtı. Ne oldu iki tane göğsü var diye" dedi. Bu sözlere eski eş Chloe Loughnan'dan yanıt geldi.

Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde eski eşi Chloe Loughnan’ı da hedef alan sözleriyle tepki çekmişti.

53 yaşındaki Serdar Ortaç, "Eşitlik diye diye başımıza çıktınız. İpleri bu kadar vermeyin kadınlara; ayıp, yazık lan erkeklere" diyen Ortaç, şöyle devam etmişti:

“Ben verdim eski karıma tüm ipleri, ne oldu? Ağzıma s..tı! İki tane göğsü var diye, o kadar.

Hızını alamayıp erkekler hakkında da yorum yapan şarkıcı, "Erkeklerin ağzına s..tınız! Aciz erkekler, eli nefsinde herifler; yazıklar olsun size! Bu kadınları bu hale siz getirdiniz. Siz erkeksiniz oğlum evreni yaratan sizsiniz" diye konuşmuştu.

"ÖZEL HAYATINDA SORUN YAŞIYOR"

Snob Magazin'in haberine göre, Evlilik kararı aldığı yeni sevgilisi Fergus Hennessy ile Nişantaşı'nda görüntülenen Chloe Loughnan, Türk vatandaşı olmak istediğini söyleyerek "Çok istiyorum. 12 yıl oldu burada yaşayalı kendimi buralı gibi hissediyorum artık" dedi.

Serdar Ortaç'ın tepki çeken sözlerine eski eşinden yanıt geldi: 'Türkçem yetmiyor yoksa...' - Resim : 1

Muhabirlerin sorusu üzerine eski eşi Serdar Ortaç'ın "Tüm ipleri eline verdim. Ağzıma s..tı" sözlerine cevap veren ünlü isim, "Ben yorum yapmak istemiyorum. Her halde özel hayatında bir sorun yaşıyor ki bunları söyledi. Benim Türkçem bu konuda ona cevap vermeye yetmiyor, yoksa çok güzel cevap verirdim. Sadece benim için değil bütün kadınlar için sert sözler söylemiş" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Serdar Ortaç Chloe Loughnan magazin haberleri