Serdar Ortaç 'Yandaş' eleştirilerine yanıt verdi

Serdar Ortaç 'Yandaş' eleştirilerine yanıt verdi

Serdar Ortaç'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'nin icraatlarını beğendiğini söyleyerek 'Türk Liramızı bile kıymetli hale getirdiler' sözleri sosyal medyada gündem olmuştu. Ortaç, bu eleştirilere ilk kez cevap verdi.

Serdar Ortaç, geçtiğimiz akşam sahne aldığı mekanda muhabirlerin sorularını yanıtladı. Sosyal medyayı yakından takip ettiğini dile getiren Serdar Ortaç, kendisini eleştirenleri anlayışla karşıladığını söyledi. 

Ortaç, "Cumhurbaşkanını seviyorum. Bazen bunlarla başa çıkmak için ilaç alıyorum, unutuyorum, uyuyorum. İşime gücüme ve sağlığıma bakıyorum. Benim sağlığımdan başka düşüncem yok artık" ifadelerini kullandı. (Snob magazin)

"HAYATIMIN BUNDAN SONRASINI SEÇİL'İMLE GEÇİRMEK İSTİYORUM"

Geçtiğimiz günlerde gündeme oturan açıklamalarda bulunan Ortaç, "Seçil hem akıllı hem de eğitimli bir kadın. Karantina sürecinde yalnız kalınca düşünme fırsatım da çok oldu. Seçil'i bu süreçte özledim. Ona karşı hata yapmıştım, kalbini kırmıştım, o yüzden ayrılmıştık. Telefon açtım ve ondan özür diledim. Seçil de kabul etti özrümü ve barıştık. Beni dinliyor, anlıyor ve benimle ilgileniyor. Allah hayatımın ikinci yarısında karşıma Seçil gibi bir kadın çıkardı. Bunu şans olarak görüyorum. Yaşamımın bundan sonraki dönemini de Seçil'imle geçirmek istiyorum. Şu an birbirimizi tanıma sürecindeyiz, evlilik için acele etmiyorum" demişti.

Serdar Ortaç