Serdar Ortaç'tan şaşırtan itiraf: Şimdiki aklım olsa beş çocuk yapardım

Serdar Ortaç'tan şaşırtan itiraf: Şimdiki aklım olsa beş çocuk yapardım

Serdar Ortaç, verdiği bir röportajda 5 ay önce biten evliliği hakkında konuştu. Samimi itiraflarda bulunan Ortaç, "Şimdiki aklım olsa beş çocuk yapardım" sözleriyle şaşırttı.

Şarkıcı Serdar Ortaç, Günaydın'dan Tuba Kalçık'a konuştu. Geçtiğimiz ağustos ayında beş yıllık eşi Chloe Loughnan'dan boşanan Ortaç, röportajda evliliğinin neden bittiğini de anlattı.

* Beş yıllık eşiniz Chloe Loughnan'dan geçtiğimiz aylarda boşandınız. Evlendiğiniz için pişman mısınız?

Asla. Ben onu çok sevdim. Evlendiğime pişman değilim. Birlikte yaşlanmak istiyordum. Evliliğim bittiği için çok üzgünüm; çünkü beraber ölmek isterdim. 45 yaşında evlenmezdim, bu kadar çok sevmeseydim. 

* Acaba rahatsızlığınız mı yordu onu?

Olabilir ama hastalığımı bile bile evlendi benimle. Ama rahatsızlığım, onu yormuş olabilir. Bir de Amerika'da kaza yaptı, o da yordu Chloe'yi. Onu hiçbir konuda suçlamıyorum. Onun için yaptığım her şey, helali hoş olsun. Bir daha evlenebilir, yaşı çok küçük sonuçta. Umarım hep mutlu olur.

Serdar Ortaç'tan şaşırtan itiraf: Şimdiki aklım olsa beş çocuk yapardım - Resim : 1

"BEN İYİ BİR EŞTİM"

*Evliliği kurtarmak için mücadele etmediniz mi?

Geçmişte çok mücadele ettik. Onardık, onardık ve bir yerde sona geldik. Ve ayrıldık. 4 ay önce yemek yedik, sarıldık, ayrıldık. Sonra ne gördüm, ne konuştum. Barışma, söz konusu değil. Kendisi Avustralya'da, diyaloğumuz sıfır. Ben iyi bir eştim, onunla birlikte olduğum müddetçe, ona sadık kaldım. Benim için kadın oydu, başka kimseyi gözüm görmedi. Hayatımın üçüncü döneminde, yani orta yaşta sevdiğim tek kadın oydu. Gerçekçi biriyim, kabullendim ayrılığı. Çok uğraştım devam etsin diye ama olmayınca olmuyor. Tek pişmanlığım boşanma davasını benim açmış olmam. Ben açmasam, boşanmazdık. Ama aynı evde yürümeyen bir evliliği devam ettirecektik. 9 senenin mutluluğu yok olmuştu.

* Chloe Loughnan ile kumar yüzünden mi boşandınız?

Böyle haberler çıktı basında... Hayır, kumar yüzünden ayrılmadık. Eşim kumar oynamamı istemezdi, kızardı bana kumar konusunda. Zaten onunla birlikteyken casinoya bile inmezdim. Ayrılma sebebimiz kumar değil. Bizim boşanmamız inat üzerine oldu. İki keçinin inatlaşması diyebiliriz. Bir anda "Yürütemiyoruz" dedik ve ayrıldık.

* Niye bu kadar sevdiğiniz bir kadından, çocuk yapmadınız?

Kısmet olmadı. Cilt tedavisi gördüğü için hamileliği problemli olabilir dedik. Sonra biraz daha beklemek istedik. Aslında benim hatam. Biraz daha hayatı yaşasın, sonra anne olur dedim. Keşke ertelemeseydik. Şimdiki aklım olsa beş çocuk yapardım. Yanlış yaptım. Ondan çok güzel çocuklarım olurdu.

Serdar Ortaç Chloe Loughnan