Serdar Ortaç'tan samimi açıklamalar: Artık duygularımı hissetmiyorum

Serdar Ortaç'tan samimi açıklamalar: Artık duygularımı hissetmiyorum

Ünlü popçu Serdar Ortaç, Uzm. Psikolog Gökhan Çınar'ın YouTube'da yayınlanan KATARSİS programına konuk oldu. Programda samimi açıklamalarda bulunan Ortaç, "Maneviyatım gitti. Artık duygularımı hissetmiyorum" dedi.

Türk pop müziğinde çok sayıda şarkı sözüne ve besteye imza atarak adından söz ettiren Serdar Ortaç, KATARSİS programında samimi açıklamalarda bulundu. 

"MANEVİYATIM GİTTİ"

MS hastalığının ve şöhretin hayatında birçok şeyi değiştirdiğini vurgulayan 50 yaşındaki şarkıcı, "Maneviyatım gitti benim. Senin güldüğün şeye çok gülemiyorum, ağladığın şeye de ağlamayabilirim mesela. Babam rahmetli olduğunda ve bir de Samatya sahilinde gemi yandığında korkudan ağladığımı hatırlıyorum o kadar" dedi.

Serdar Ortaç'tan samimi açıklamalar: Artık duygularımı hissetmiyorum - Resim : 1

“Artık hissetmediğin bir duygu var mı?” sorusuna Ortaç, “Bir sürü duygu var hissetmediğim… Kaç bin tane duygu vardır, söyle hepsine çarpı atayım. Artık duygularımı hissetmiyorum” dedi. 

Serdar Ortaç'tan samimi açıklamalar: Artık duygularımı hissetmiyorum - Resim : 2

Hayattaki en büyük pişmanlığının kumar oynamak olduğunu dile getiren Ortaç, "Bir daha dünyaya gelsem, asla kumar oynamam" açıklamasında bulundu.

Serdar Ortaç Katarsis