Serdar Ortaç: Kadın erkeğe evlilik teklif etmez!

Serdar Ortaç: Kadın erkeğe evlilik teklif etmez!

Bebek'teki bir mekanda sahne alan şarkıcı Serdar Ortaç, sevgilisi Seçil Gür ile birlikte muhabirlerin sorularını yanıtladı. Şarkıcının son zamanlardaki evlilikleri eleştirmesi dikkat çekti.

Şarkıcı Serdar Ortaç, önceki akşam Bebek'teki bir mekanda sahne aldı. 50 yaşındaki  Serdar Ortaç, sahne alacağı mekana sevgilisi Seçil Gür’le birlikte geldi. Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; sahne öncesi soruları yanıtlayan Ortaç, "Pandemi sonrası ilk İstanbul konseri, mutluyum. Eğlenelim ama sağlığımıza da dikkat edelim" dedi.

Serdar Ortaç: Kadın erkeğe evlilik teklif etmez! - Resim : 1

Gazetecilerin "Kadın evlilik teklifi eder mi?" sorusu sonrası sevgilisinin "Bence edebilir" cevabı üzerine Ortaç, "O zaman işin büyüsü kaçar. Erkek gelir, çöker ve teklifini yapar. Kadın erkeğe evlilik teklifi etmez" ifadelerini kullandı.

ŞİMDİKİ EVLİLİKLERİ ELEŞTİRDİ

Son zamanlardaki evlilikleri eleştiren Serdar Ortaç, "Şimdiki evlilikler 'evlen, doğur, boşan' üzerine kuruluyor. Böyle evlilik olacaksa olmasın, beraber öleceksen olsun" dedi.

Serdar Ortaç: Kadın erkeğe evlilik teklif etmez! - Resim : 2

Ortaç, sahne sırasında annesi Nesrin Ortaç ve sevgilisi Seçil Gür için "Gelin-kaynana yan yana" ifadelerini kullandı. Öte yandan Seçil Gür'ün kendi ve sevgilisinin adının baş harflerini taşıdığı kolyesi dikkatlerden kaçmadı.

Serdar Ortaç: Kadın erkeğe evlilik teklif etmez! - Resim : 3

 

Kaynak: Haber Global TV

Serdar Ortaç Seçil Gür bebek