Serdar Ortaç'ın sağlık durumunda sevindiren gelişme

Yaklaşık 7 yıldır MS hastalığıyla (Multiple Skleroz) mücadele eden Serdar Ortaç, önceki gün İzmir'de konser verdi. Sahne öncesi açıklamalarda bulunan Ortaç, hastalığıyla ilgili son durumu da paylaştı.

Ünlü popçu Serdar Ortaç, koronavirüs kısıtlamalarının hafifletilmesinin ardından İzmir’deki bir mekanda sahne aldı. Ortaç, sahne öncesi hayatına dair açıklamalarda bulundu.

Serdar Ortaç'ın sağlık durumunda sevindiren gelişme - Resim : 1

"SAYGI ALBÜMÜ ÇIKARACAĞIM"

Pandemi sürecini beste açısından verimli geçirdiğini söyleyen Serdar Ortaç, "Bu dönemde birçok şarkı yaptım, yakında çıkartacağım onları da. Bu yaz çıkartmadım çünkü bu yaz tribute (saygı) albümüm çıkıyor. İrem Derici, Gülşen ve Murat Boz gibi isimler birer şarkımı okuyor. Eski Serdar hitlerini okuyacaklar. Mesela Murat, 'Ne olur Gitme'yi okuyacağım' demiş. Herkes bir şarkı seçti. İrem Derici, 'Yaz Günü'nü seçti. 22 şarkımı okuyacak sanatçı arkadaşlar. Bu yaz onlar patlar" dedi.

"BORÇLARIMI BİTİRDİM"

Seçil Gür'le ilişkisi sona eren ve "İlişkim vardı, bitti o. Yürümedi, olmadı. Aşk konuşacak bir şey yok ki" diyen Ortaç, borçlarıyla ilgili olarak da, "Durumları toparladık. Çok borcum var diyordum. Onları bitirdim şükürler olsun. Kazandıkça borçlara yatırıyorum. Çok eskiden kaldı onlar, çok evvelden geldi. Hem kumardan hem nafakadan. Evlilikte düğünüm sadece 1,5 milyon tutmuştu. Varken dağıttım" diye konuştu.

Serdar Ortaç'ın sağlık durumunda sevindiren gelişme - Resim : 2

MS'İN KÖTÜ DEVRESİ BİTTİ

MS hastalığıyla ilgili de konuşan Serdar Ortaç, "O da bitti. Çok acı verdi ama bitti. Bitti dediğim güzelleşti yani. Ağırlığı bitti. Kötü devresi bitti, MS'in" dedi.

Serdar Ortaç'ın sağlık durumunda sevindiren gelişme - Resim : 3

"HEDEF İNSANI YAŞATIR"

Kendisine hep hedef koyduğunu söyleyen Ortaç, planladığı bir projesini de şöyle anlattı: 

"Hedef buluyorum. Şimdi bilmem ne sepeti diye bir şey açacağım. Onu düşünüyorum, plan yapıyorum kafamda. Hedef insanı yaşatır. Varsın ki yapamayalım ama hedef olsun. Görüyorum şimdiki gençlerde hiçbir hedef yok. Hedef, Instagram'a yükleyeceği resim."

Kaynak: DHA

Serdar Ortaç MS hastalığı Serdar Ortaç konser magazin haberleri