Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'dan yeni aşk açıklaması

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'dan yeni aşk açıklaması

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'ın Adriana Lima, Şeyma Subaşı gibi isimlerle yakın arkadaşlığı olan Survivor'un eski yarışmacısı Yiğit Marcus Aral'la aşk yaşadığı iddia edildi. Loughnan, iddialara sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi.

2014 yılında nikah masasına oturan Serdar Ortaç ve İrlandalı model Chloe Loughnan, geçtiğimiz Ağustos ayında tek celsede boşandı. İrlandalı model'in 2018 Survivor yarışmacısı Yiğit Marcus Aral, aşk yaşamaya başladığı yönündeki iddia, magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan'dan yeni aşk açıklaması - Resim : 1

SÜREKLİ MESAJLAŞIYORLAR

Söylemezsem Olmaz programının haberine göre, Chloe Loughnan, Survivor 2018'de yarışan Yiğit Marcus Aral'a gönlünü kaptırdı. Sosyal medyada birbirini takip eden çiçeği burnunda çiftin sürekli mesajlaştığı öne sürüldü. Serdar Ortaç iddiaya göre konuşma yasağını bu ilişki yüzünden aldırdı.

Ortaç'ın konu hakkında ne diyeceği ise merak konusu oldu.

AŞK İDDİALARINI YALANLADI

İrlandalı model Instagram hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

"Hakkımda çıkan haberlerin hepsi asılsızdır. Şimdiye kadar hiç konuşmadım ama hiçbir belge ve delil olmadan yaptığınız haberlerle insanların hayatlarını kötü yönde etkiliyorsunuz. Eğer asılsız haberler devam ederse, mahkemeye başvurmak zorunda kalacağım. Lütfen sürece saygı gösterelim."

YİĞİT MARCUS ARAL KİMDİR? 

Tam adı Yiğit Marcus Araldır. Eğitimini University Of Miami'de tamamlamıştır. İstanbul'da yer alan model ajansında 3 yıl çalışan Marcus, 2010 yılında California'ya yerleşti. Marcus, California'da da İstanbul'da yapmakta olduğu işini devam ettirmiştir. Bir şirketin yöneticiliğini üstlenmekte olan Yiğit Marcus Aral, yazılım mühendisidir. Survivor 2018'de Gönüllüler takımında yer alan Marcus, yarışmaya üçüncü haftanın ilk eleme konseyinde adaya veda etmişti.

Serdar Ortaç Chloe Loughnan Survivor Yiğit Marcus Aral Şeyma Subaşı Adriana Lima instagram