Seray Sever kimdir? Seray Sever kaç yaşında, nereli?

koronavirüs
Seray Sever kimdir? Seray Sever kaç yaşında, nereli?

Türk sunucu, oyuncu, şarkıcı ve yapımcı Seray Sever'in hayatı 74 yaşındaki babası Tamer Sever, koronavirüs sebebiyle yaşamını yitirmesi sonucu merak konusu oldu. İşte Seray Sever'in hayatı hakkında detaylar...

Ekranların tanınan yüzlerinden birisi olan Seray Sever Doya Doya Moda isimli yarışmada jüri üyeliğinde bulundu. 2018 yılında Eray Sünbül ile hayatını birleştiren Seray Sever O Şimdi Asker, Banyo, Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım gibi filmlerde de oyuncu olarak bulundu. İşte Seray Sever'in hayatı...

SERAY SEVER KİMDİR?

27 Şubat 1973 doğumlu Seray Sever 49 yaşındadır. Seray Sever Doğuş Koleji'nde lise eğitimini tamamladı. Öğrenimi sırasında TÜBİTAK Matematik Ödüllerinde dereceye girme başarısını gösterdi. Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü'nü bitirdi.

seray sever

Yıllarca televizyon ekranlarında olan ve pek çok da projeyi yürüten Seray Sever 2006 yılında Seyhan Müzik etiketi ile 5 şarkılık "Yeni Bir Karar" ismini taşıyan albümünü yayınladı. Bu albümdeki İçim Yanıyor ve Yeni Bir Karar isimli şarkıların video klipleri de yayınlandı. 2008 yılına gelindiğinde dizi, reklam, sinema, TV programları işlerinde yer almaya başladı.

Yıllar boyu birçok programın sunuculuğunu yapan Seray Sever Doya Doya Moda, Gel Konuşalım, Her Şey Dahil, Sabahın Körü, Seray Sever ve Erkekler gibi projelerde yer aldı. Ayrıca Sever, klip çalışmalarında da bulundu.

SERAY SEVER EVLİ Mİ?

Henüz 21 yaşındayken 1994 yılında ilk evliliğini Uğur Kozanoğlu ile yaptı. İlk evliliğinden yıllar sonra 2018 yılında bir kez daha nikah masasına oturan Seray Sever, Eray Sünbül ile evli. İkili 4 yıllık sevgilik süreci ardından evlilik kararı aldı. Aralarında 10 yaş fark olan Seray Sever ile eşi Manda Yuvası filmi setinde tanışmış ve Bodrum'da evlenmişti.

Seray Sever babası koronavirüs