Serap Paköz estetik sonrası ilk kez görüntülendi

Serap Paköz estetik sonrası ilk kez görüntülendi

Geçtiğimiz günlerde "Fransız Askısı" yöntemi ile yüzünü gerdiren Serap Paköz, estetik operasyon sonrası ilk kez objektiflere takıldı. Paköz, "Doktorumdan çıktım. Birkaç gün sonra yeni halime kavuşacağım" dedi.

Star TV'de yayınlanan 'Gerçeğin Peşinde' programında sunuculuk yapan Serap Paköz, geçtiğimiz aylarda kaşlarını kaldırtıp, yüzüne dolgu yaptırmış ve değişimiyle sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

56 yaşındaki ünlü sunucu, son olarak şarkıcı Seda Sayan'ın doktoruna giderek, 'Fransız Askısı' yöntemiyle yüzünü gerdirdi.

Ünlü sunucu, estetik operasyonun ardından sosyal medya hesabından Seda Sayan'ı etiketleyerek, desteği için teşekkür etti.

"YENİ HALİMİ HEYECANLA BEKLİYORUM"

Snob Magazin'in haberine göre, Serap Paköz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Paköz, "Doktorumdan çıktım. Birkaç gün sonra yeni halime kavuşacağım. Yeni halimi heyecanla bekliyorum. Kendimle barışık olan bir insanım" dedi.

Serap Paköz estetik sonrası ilk kez görüntülendi - Resim : 1

"BEN BELEŞÇİ DEĞİLİM"

Serap Paköz, bir takipçisinin "Estetiğin bile reklamını yapıyorsunuz. Hayatınız beleş..." yorumuna sosyal medyadan yanıt vermişti. Ünlü sunucu, "Ben, 'Kızım, işçinin alnının teri kurumadan, parasını ödeyeceksin' diyen bir babanın kızıyım. Bu öğretiyle büyüdüm. Beleşçilik kitabımda yazmadı, yazmaz da. Merak edenler için faturamı da koyabilirim ama o görgüsüzlük de bana göre değil! Sevgilerimle..." yanıtını vermişti.

Serap Paköz estetik sonrası ilk kez görüntülendi - Resim : 2

FRANSIZ ASKISI NEDİR?

Fransız askısı ameliyatsız yüz germe işlemlerinden biridir. Dinamik askı da olarak isimlendirilen bu işlem, Fransa’da geliştirildiği ve ilk bu ülkede uygulandığı için ‘Fransız askısı’ olarak bilinir.

Bu yüz askılama işleminde dış kısmı silikon iç kısmı polyester olan malzemelerden yapılmış esnek (dinamik) ipler kullanılabildiği gibi kalp damar cerrahisinde sıklıkla kullanılan biyouyumlu PDO iplerin askılama için geliştirilen iki ucu iğne ya da kanül sisteminin olduğu kalın kılçıklı ipliklerde kullanılmaktadır.

Serap Paköz Fransız askısı magazin haberleri estetik haberleri estetik operasyon fransız askısı nedir