Serap Paköz 'Benim neyim eksik?' dedi, soluğu Seda Sayan'ın doktorunda aldı

Serap Paköz 'Benim neyim eksik?' dedi, soluğu Seda Sayan'ın doktorunda aldı

Ünlü sunucu Serap Paköz, "Benim neyim eksik?" diyerek, Seda Sayan'ın doktoruna gitti. 'Fransız Askısı' yöntemi ile yüzünü gerdiren Paköz, geçirdiği estetik operasyon sonrası fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Star TV'de yayınlanan 'Gerçeğin Peşinde' programında sunuculuk yapan Serap Paköz, geçtiğimiz aylarda kaşlarını kaldırtıp, yüzüne dolgu yaptırmış ve değişimiyle sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

56 yaşındaki ünlü sunucu, bu kez şarkıcı Seda Sayan'ın doktoruna giderek, 'Fransız Askısı' yöntemiyle yüzünü gerdirdi.

Estetik yaptırdığını sosyal medya hesabından duyuran Paköz, "Benim neyim eksik ki... Biraz toparladı Cem beni, Fransız askı yaptı. Daha bir saat oldu. Aşırı şiş... Siz bir de bir hafta sonra görün. Ellerine sağlık Cem'ciğim... Sevgili Seda Sayan, Miami'den aradı Cem'i" ifadelerini kullandı.

Operasyon sonrası bir görüntüsünü daha yayınlayan Serap Paköz, son durumunu takipçileriyle paylaştı. Sunucu, "Günaydın... Operasyondan 12 saat sonra... Gece sorunsuz geçti. Her saat iyiye gidiyor" dedi.

Takipçileri ise bir çocuk annesi Paköz'ün gönderisine, "Ne gerek vardı?" şeklinde yorumlar yaptı.

Serap Paköz 'Benim neyim eksik?' dedi, soluğu Seda Sayan'ın doktorunda aldı - Resim : 1

FRANSIZ ASKISI NEDİR? 

Ameliyatsız bir yüz germe-yüz askılama işlemi olan Fransız Askılama yöntemi, Fransa'da geliştirilen, içi polyester dışı silikon malzemeden yapılmış esnek iplerle cildin gerdirilmesi işlemidir.

MAKYAJSIZ HALİ ÇOK KONUŞULMUŞTU

Öte yandan Serap Paköz, aylar önce de kulis halleriyle gündem olmuştu. Yıllardır çekimden önce makyajını kendisinin yaptığını belirterek kulisinde çektiği videoları peş peşe yayınlamıştı. Deneyimli sunucunun makyajsız hali ise görenleri şaşkına çevirmişti.

Serap Paköz 'Benim neyim eksik?' dedi, soluğu Seda Sayan'ın doktorunda aldı - Resim : 2

Paköz, makyaj yaptığı anları "İşte son hazırlıklar! Saç ve makyajımı genelde kendim yapıyorum, en güzel şekilde karşınıza çıkmaya hazırlanıyorum" diyerek paylaşmıştı.

Serap Paköz, makyajsız haliyle bambaşka biriyken; ünlü sunucunun takipçileri de beğenenler ve beğenmeyenler olarak ikiye bölünmüştü.

Kaynak: Haber Global TV

Serap Paköz Seda Sayan Fransız askısı