Seranay Sarıkaya'nın performansına hayran olan seyirciler Aile'nin yapım ekibine neden kızdı?

Magazin Haberleri

Ay Yapım'ın Show TV için çektiği Aile dizisinin son bölümüne Serenay Sarıkaya'nın seslendirdiği 'Yaramızda Kalsın' şarkısı damga vurdu. Dizi hayranlarını Serenay'ın sesi ve performasına hayran kalırken, Aile dizisi ekibine kızdı. İşte nedeni...

Aile dizisi, 6. bölümüyle salı akşamı seyircilerle buluştu ve reytinglerde yine büyük bir başarı elde etti.

AB ve ABC1 gruplarında birinci olan dizi, tüm kategorilerde beşinci sıraya yerleşti. Bölümün en merak edilen sahnesi ise Devin karakterinin söylediği 'Yaramızda Kalsın' şarkısıydı.

Seranay Sarıkaya'nın performansına hayran olan seyirciler Aile'nin yapım ekibine neden kızdı? - Resim : 1

Fragman ve sosyal medya paylaşımlarında öne çıkarılan bu sahne, Serenay Sarıkaya hayranları tarafından heyecanla bekleniyordu. Serenay Sarıkaya sahnede güzel bir performans sergiledi ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İzleyiciler, Serenay Sarıkaya'nın sadece oyunculuğunu değil, şarkı performansının da ne kadar başarılı olduğunu binlerce paylaşımla gösterdi. Ünlü oyuncu, Twitter'da günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Ancak izleyicilerin sitem ve kızgınlıkları da olduğunu belirtmek gerek.

Serenay Sarıkaya'nın 'Yaramızda Kalsın' şarkısını seslendirdiği sahne kısa kesilmişti. Fragmanda, heyecanla beklenen sahnenin sadece kısa bir bölümü yayınlanmıştı ve izleyiciler şarkının tamamının söylenmesini bekliyordu.

Bu nedenle, izleyiciler Aile dizisi yapım ekibine sosyal medyada tepki gösterdi. Bazı izleyiciler, "Stüdyo kaydının tamamını paylaşın lütfen" derken, diğer yandan, ünlü oyuncu için "Şarkı zor, bravo" gibi övgü dolu yorumlar yapıldı.

 

Kaynak: Haber Global TV

aile dizisi Yaramızda Kalsın Serenay Sarıkaya magazin haberleri