Sense8 dizisinin oyuncusudan Hande Erçel paylaşımı: 'Şimdi Kerem Bürsin düşünsün'

Sense8 dizisinin oyuncusudan Hande Erçel paylaşımı: 'Şimdi Kerem Bürsin düşünsün'

Sen Çal Kapımı dizisi sayesinde ünü ülke sınırlarını aşan Hande Erçel, Sense8 dizisiyle tanınan İspanyol oyuncu Miguel Angel Silvestre ile çalışmak istediğini söylemişti. Güzel oyuncuya ünlü isimden yanıt geldi.

Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin yurt dışına satışının gerçekleşmesiyle Hande Erçel, Latin ülkelerinde geniş bir hayran kitlesine kavuştu. Özel hayatı ve kariyeriyle dikkat çeken oyuncu, son olarak ‘Sense8’ dizisiyle tanınan İspanyol oyuncu Miguel Angel Silvestre ile çalışmak istediğini söylemişti. Silvestre’den Erçel’e yanıt gecikmedi.

"HAYALLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRELİM"

Silvestre, Erçel’in fotoğrafını 4 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından paylaşıp, “Canım Hande, haydi hayallerimizi gerçekleştirelim. Ben de seninle çalışmayı isterim” karşılığını verdi.

Sense8 dizisinin oyuncusudan Hande Erçel paylaşımı: 'Şimdi Kerem Bürsin düşünsün' - Resim : 1

“KEREM DUYMASIN”

Silvestre, cevabı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, "Aman Kerem Bürsin duymasın", "Kerem Bürsin çıldıracak", "Şimdi Kerem Bürsin düşünsün" yorumları yapıldı.

Sense8 dizisinin oyuncusudan Hande Erçel paylaşımı: 'Şimdi Kerem Bürsin düşünsün' - Resim : 2

AŞKIN FOTOĞRAFI

Erçel ve Bürsin, Maldivler'den dönerken havalimanında hayranları tarafından el ele yakalanmıştı. Çiftin fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmıştı.

Sense8 dizisinin oyuncusudan Hande Erçel paylaşımı: 'Şimdi Kerem Bürsin düşünsün' - Resim : 3

"OKYANUSUN ORTASINDA İKİMİZ"

Bürsin, aşklarının belgelenmesinin ardından, Erçel ile Maldivler'de tatil yaptığı sırada çekilen fotoğraflarını yayınlamıştı. Bürsin paylaşımına, "Okyanusun ortasında bir kanoyla sadece ikimiz... Muhteşem" notunu düşmüştü. Fotoğraf sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve 2,7 milyon beğeni, 100 binden fazla ise yorum almıştı.

Sense8 dizisinin oyuncusudan Hande Erçel paylaşımı: 'Şimdi Kerem Bürsin düşünsün' - Resim : 4

"BİR GELİŞME OLURSA HABERDAR OLACAKSINIZ"

Gazetecilerin, "Spora bile beraber geliyorsunuz. Aşk söylentilerine ne diyeceksiniz?" sorusu üzerine Bürsin, "Bu konuyla alakalı bir gelişme olursa haberdar olacaksınız" şeklinde yanıt vermişti.

Muhabirlerin, "Aşk haberlerini yalanlamıyorsunuz" sözlerinin üzerine Kerem Bürsin'in "Çok konuşmaya gerek yok bence" demesi, "Aşk haberlerini doğruladı" şeklinde yorumlanmıştı.

Ünlü oyuncunun salondan ayrılmasının ardından çıkış yapan Erçel de konuyla ilgili, "Aşk olduğunda haberiniz olacak arkadaşlar" demekle yetinmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Hande Erçel Miguel Angel Silvestre Sense8 dizisi magazin haberleri İspanya