Senkron 1. Sezon İzle

Dizi Haberleri
Senkron 1. Sezon İzle

Gain platformunun yeni dizisi Senkron'un 6 bölümden oluşan 1. sezonu yayınlandı. İşte Gain'in Senkron dizisinin 1. sezonunu tek parça halinde izleyebileceğiniz link.

Özcan Deniz'in yazıp yönetip oynadığı Senkron dizisinin 1. 2. 3. 4. 5. ve 6. bölümlerinden oluşan 1. Sezonu Gain platformunda yayınlandı.

Distopik, bilim kurgu, gerilim ve suç türünde öğeler barındıran dizide Özcan Deniz'in yanı sıra eski eşi Feyza Aktan da yer alıyor. 

Metot dizisinde ayrıca Cansel Elçin, Uygar Özçelik, Zeynep Tuğçe Bayat, Kuzey Deniz, Emre Akkuş, Melis Gürhan, Semra Dinçer ve Mazlum Kiper de yer alıyor. 

Senkron dizisinin konusu

Senkron dizisi, "zamanda yolculuk mümkün mü? Paralel evrenler gerçekten var mı? Hayallerimiz, yarım kalan aşklarımız, pişmanlıklarımız veya kayıplarımız başka bir evrende varlığını sürdürüyor olabilir mi?" sorularının ekseninde, yaşadıkları gizemli bir olayla kendilerini bir anda paralel evrenlerinde bulan Sedat ve Mina'nın hikayesini anlatıyor.

Senkron 1. Sezon İzle

Gain'de yayınlanan Senkron dizisinin 1. sezonunu tek parça full izleyebileceğiniz link. 

Senkron dizisini Gain Platformunu Android ve iOS'taki uygulamaları indirerek ya da Gain.tv üzerinden seyredebilirsiniz. Gain paralı bir platformdur, dizileri izlemek için abonelik gerektirir.

Senkron 1. Sezon Fragmanı

Senkron dizisi dijital diziler dizi haberleri dizi izle gain izle gain dizileri