Senaristi duyurdu: Yargı dizisinden hayranlarını üzecek haber!

Yargı Dizi Haberleri
Senaristi duyurdu: Yargı dizisinden hayranlarını üzecek haber!

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı’yla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon, dizi hayranlarını üzecek haberi sosyal medyadan duyurdu.

Başrollerini Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı ve Uğur Aslan'ın yer aldığı Yargı dizisi iki hafta izleyicilerden uzak kalacak. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde ise Ceylin tutuklanıyor.

"SAĞLIK OLSUN"

Dizinin senaristi Sema Ergenekon'un "Sağlık olsun" notuyla yaptığı paylaşımda, "Kısa bir sağlık arası veriyoruz. 9 Ocak Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de görüşmek üzere" açıklaması yer aldı. 

Senaristi duyurdu: Yargı dizisinden hayranlarını üzecek haber! - Resim : 1

BAŞROL KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Bir süredir meslektaşı Yiğit Kirazcı ile aşk yaşayan Yargı'nın başrol oyuncusu Pınar Deniz koronavirüse yakalandı. Test sonuçları pozitif çıkan iki ünlü oyuncu, evde karantinaya girdi.

CEYLİN GÖZYAŞLARI İÇİNDE CEZAEVİNE GİDİYOR

Yargı'nın 15. bölüm fragmanında Ceylin, nöbetçi mahkemede sessiz kalınca hakime tarafından tutuklu yargılanması için cezaevine gönderiliyor. Ceylin'in şok durumunda hapse gitmesine gönlü razı olmayan Ilgaz, onu kendi odasına getiriyor ve kapısını kilitliyor. Kapının önünde Pars çılgına dönerken Ilgaz da Ceylin'e "Masum olduğunu kanıtlayacağız. Yanındayım ben buradayım. Seni seviyorum" diyor. Ceylin, gözyaşları içinde cezaevi aracına bindiriliyor.

YARGI 15. BÖLÜM FRAGMAN 

Kaynak: Haber Global TV

Yargı dizisi yargı Yargı yeni bölüm ne zaman koronavirüs Pınar Deniz dizi dizi haberleri