Sen Çal Kapımı rekor üstüne rekor kırdı! Hande Erçel'li dizi dünya gündeminde

Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı
Sen Çal Kapımı rekor üstüne rekor kırdı! Hande Erçel'li dizi dünya gündeminde

Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in başrollerde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi yurt dışında büyük ilgi görüyor. Latin ülkelerinde geniş bir izleyici kitlesi bulunan dizi, önceki akşam Twitter'da dünya gündemine girdi.

Seyirciyle Fox TV ekranlarında buluşan Sen Çal Kapımı dizisinin ünü ülke sınırlarını aştı. Madd Entertainment ile yapılan anlaşma kapsamında dünyanın birçok ülkesindeki yayıncılara sunulan dizi, yurt dışındaki hayranlarından büyük ilgi görüyor.

45 ülkeye satılan dizinin 35. bölüm etiketi olan 'hatırlıyorum' önceki gün 2 milyon tweet ile dünya gündeminde 7. sırada yer alırken, 26 ülkede en çok konuşulanlar listesine girdi. Sen Çal Kapımı dizisi, Türkiye'deki reytingleri kötü olsa da, sosyal medyada rekor üstüne rekor kırmayı başardı. 

Sen Çal Kapımı rekor üstüne rekor kırdı! Hande Erçel'li dizi dünya gündeminde - Resim : 1

İSPANYA'DA BİR NUMARA OLDU

İspanya'da MediaSet'e bağlı Telecinco kanalında "Love is in the air" adıyla yayınlananan Sen Çal Kapımı kısa sürede ülkenin en popüler dizisi oldu. 

Sen Çal Kapımı, Sensacine web sitesinin düzenli olarak yaptığı popüler diziler listesinde ilk sıralarda yer alıyor. 

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜM ÖZETİ 

Eda için artık yolu sonudur. Serkan için, her şeyi göze alarak Deniz ile nikah masasına oturacaktır. Tek istediği, Serkan’ın geri dönmesidir. Serkan’ın ise, kafası çok karışıktır. Eda oyuna devam ederken, Serkan da içindeki duyguları çözmeye çalışır. Aydan ve Ayfer nikah olmasın, Eda ve Serkan birleşsin diye plan yapıp Serkan ile Eda’yı bir araya getirir. Peki bu bir araya gelme, Serkan’ın hafızasını yerine getirecek mi? İki aşık barışacak mı? Yoksa sonsuza kadar birbirlerini mi kaybedecekler?

Kaynak: Haber Global TV

Sen Çal Kapımı dizisi dizi haberleri dizi izle Türk dizileri dizi fox dizileri twitter İspanya