Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel rengarenk mini elbisesiyle göz kamaştırdı

Sen Çal Kapımı

Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı'nın güzel oyuncusu Hande Erçel, son paylaşımıyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Instagram'da 20 milyon takipçisi bulunan Erçel'e kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Son dönemin parlayan yıldızlarından Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. 

Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi sayesinde ünü ülke sınırlarını aşan Erçel, Instagram’dan yaptığı yeni paylaşımıyla ilgi odağı oldu. 

26 yaşındaki oyuncu Hande Erçel, yeni paylaşımında rengarenk süper minisiyle kendine hayran bıraktı.

Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel rengarenk mini elbisesiyle göz kamaştırdı - Resim : 1

Şıklığıyla göz kamaştıran güzel oyuncu tüm dikkatleri üzerine topladı.

CANLI YAYINDA SERT ÇIKTI: SALAKSINIZ!

Ekranların sevilen dizi çiftlerinden Hande Erçel ile Kerem Bürsin, önceki gün sosyal medyada canlı yayın düzenledi. 

Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel rengarenk mini elbisesiyle göz kamaştırdı - Resim : 2

Takipçilerinin yoğun ilgi gösterdiği canlı yayında Kerem Bürsin’in sözleri dikkat çekti. Hande Erçel ile birlikte takipçilerine seslenen Bürsin, “Bir mesaj verebilir miyiz? Kafelere gidiyorsunuz ve maskeleri çıkarıyorsunuz ya affedersiniz de salaksınız! I’m sorry salaksınız. Ailelerinizi, insanları bir düşünün” dedi. 

Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel rengarenk mini elbisesiyle göz kamaştırdı - Resim : 3

"ÖZÜR DİLERİM"

Maske takmayanları eleştiren Kerem Bürsin, kendisine gelen tepkilerin ardından Twitter hesabından açıklama yaptı. 

"Herkese selamlar. Dün canlı yayında yaptığım bir açıklama vardı ve maalesef ve kullandığım bir kelime yüzünden o başka bir şey oldu o yüzden kabul ediyorum salak kelimesini kullanmak doğru bir tercih değildi hoşta değildi hatta yanlıştı. Bu yanlışım için özür dilerim.

Kullanabileceğim başka bir kelime de olabilirdi. o yüzden özür dilerim. Ama biliyoruz ki bir pandemi sürecindeyiz son bir yıldır kimse için kolay geçmiyor ve bunu önleyecek ve bu riski azaltabilecek bildiğimiz bir şey var o da bir maske takmak. Şu an günlük vakasında dünya sıralamasında ilk sıradayız ve bu da hoş değil.

Eğer ki sosyalleşeceksek bir kafeye bir restorana herhangi bir sosyal etkinliğe gideceksek o zaman maske takmamız sorumluluk almamız demek. Bu virüsün riskini azaltmak demek. Setler diye soracaksınız. setlerde maalesef oyuncular sahnedeyken maske takmıyor çünkü senaryolarımız ona göre yazılmıyor. Ama her türlü önlem alınmaya çalışılıyor Mesela sahne aralarında hep maskeliyiz.

Ekibimiz hep maskeli. Her gün test oluyoruz. O test sonuçlarına göre ya sete çıkıyoruz ya çıkmıyoruz. Dezenfektanlar her yerde ama ona rağmen bizim setimizde bu hafta 5 pozitif vaka çıktı. Büyük bir riske giriyoruz yarın öbür gün ben de pozitif olabilirim partnerim de pozitif olabilir herhangi biri ekip arkadaşlarımdan biri de pozitif olabilir. Lütfen yanlış anlaşıldığım için özür dilerim ama en önemlisi maskeleri takalım lütfen."

Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel rengarenk mini elbisesiyle göz kamaştırdı - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Hande Erçel Kerem Bursin hande erçel pozlar Hande Erçel fotoğraflar