Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel'in panik yaptı, yangın merdiveninden kaçtı!

Sen Çal Kapımı
Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel'in panik yaptı, yangın merdiveninden kaçtı!

Sevilen dizi Sen Çal Kapımı'daki partneri Kerem Bürsin'le aşk yaşadığı konuşulan Hande Erçel, önceki akşam Nişantaşı'ndaki bir oteldeydi. Ünlü oyuncu, magazin muhabirlerine görüntü vermemek için büyük çaba sarf etti.

Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Kerem Bürsin'le aşk yaşadığı iddia edilen Hande Erçel, dün akşam reklam yüzü olduğu bir markanın çekimleri için Nişantaşı'ndaki bir oteldeydi. 

GÖREVLİLERDEN YARDIM İSTEDİ

Snob magazinin haberine göre, Dışarıda basın mensuplarının olduğunu öğrenen oyuncu, "Şimdi farklı farklı şeyler soracaklar. Beni bir şekilde buradan çıkartın" deyip görevlilerden yardım istedi.

Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel'in panik yaptı, yangın merdiveninden kaçtı! - Resim : 1

Kerem Bürsin ile ilgili sorulardan kaçan Erçel, herkesi şaşırtan bir çare buldu.

YANGIN MERDİVENİNDEN KAÇTI

27 yaşındaki oyuncunun, magazin gazetecilerinin otelin ön kapısı ve otopark çıkışında olduğu sırada, yangın merdivenlerinden çıkması dikkat çekti.

Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel'in panik yaptı, yangın merdiveninden kaçtı! - Resim : 2

Yardım istediği görevlilerin çağırdığı taksiye binen Hande Erçel’in anlamsız şekilde panik yapmasına anlam verilemedi. Görüntü vermek istemeyen güzel oyuncu, bu paniğine rağmen sosyal medya hesabından sık sık Kerem Bürsin'li paylaşımlar yapıyor. 

Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel'in panik yaptı, yangın merdiveninden kaçtı! - Resim : 3

AŞK İDDİALARINI GÜÇLENDİREN FOTOĞRAF

Geçtiğimiz günlerde 'Sen Çal Kapımı' dizisinin setinde ekip arkadaşlarıyla birlikte poz veren Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in samimi hallerinin yansıdığı bir fotoğraf dikkat çekti.

Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel'in panik yaptı, yangın merdiveninden kaçtı! - Resim : 4

İkilinin bu pozu aşk iddialarını güçlendirdi. 

Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı Hande Erçel'in panik yaptı, yangın merdiveninden kaçtı! - Resim : 5

Kerem Bürsin, daha önce "Hande müthiş bir insan. Sıfır egosu var. Beni motive ediyor. Kendimi çok şanslı hissediyorum" demişti.

Hande Erçel ise verdiği bir röportajda, “Kerem gerçekten insanı motive eden, özverili ve enerjisiyle seni yükselten bir partner. Sette hangi koşulda olursa olsun tüm ekibin yüzünü güldürür. Yakaladığımız uyum da birlikte çok eğleniyor oluşumumuzdan bence” yorumunda bulunmuştu. 

 

Hande Erçel Sen Çal Kapımı dizisi Hande Erçel haberleri Sen Çal Kapımı dizisi haberleri Kerem Bursin