Hande Erçel: Dilim çok sivri, söylediklerim acıtabilir!

Sen Çal Kapımı
Hande Erçel: Dilim çok sivri, söylediklerim acıtabilir!

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel, önceki gün YouTube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Güzel oyuncu, hakkında merak edilenlere samimi yanıtlar verdi.

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine canlandıran Hande Erçel, YouTube'da Zorlu Performans Sanatları Merkezi kanalında yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Erçel yaşamında dair bilinmeyenleri anlattı.

“KÜÇÜKKEN MAHALLLEDEN ÇIKAMAZDIK

17 yaşında İstanbul’a geldiğini söyleyen Erçel, "10 yıl oldu Balıkesir’den geleli. Ben İstanbul’da büyümek istemezdim. Küçük yerde herkes birbirini bilir tanışır o yüzden de özgürsündür. Bir mahallede tüm çocuklar sokakta salçalı ekmek yiyerek büyüdük. Babamın huyu vardı, biz mahalleden çıkamazdık" dedi.  

Küçükken sessiz sakin bir çocuk olmadığını dile getiren oyuncu, "Balıkesir’de özgür büyüdüğümüz için de çok konuşan çocuklardık." şeklinde konuştu.

Hande Erçel: Dilim çok sivri, söylediklerim acıtabilir! - Resim : 1

Erçel ayrıca, "2011 yılında, 17 yaşımda İstanbul’a geldim 10 sene oldu. Ben İstanbul’da büyümek istemezdim çünkü küçük yerde herkes birbirini tanır. Bir mahallede bütün çocukların sokakta birlikte oynadığı bir yerde büyüdüm." ifadelerini kullandı.

27 yaşındaki Erçel "Biz mahalleden çıkamazdık.  Liseye geçene kadar babamsız bir yere gidemezdim, bir cadde vardı o caddeyi geçince babama haber giderdi gelir bizi oradan alırdı" ifadelerini kullandı.

“ABLAM GAMZE’YLE İKİZ GİBİYİZ”

Ablasından bahseden Erçel "Ablam Gamze ile aramızda bir yaş var. Biz ikiz gibiyiz… Bizi çok aynı büyüttüler. Saçlarımızı aynı kestirdiler, aynı kıyafetleri giydirdiler. " diye konuştu.

Ablasıyla yaşadığı tartışmalardan bahseden Erçel "Yıllar sonra büyüdükçe farklı kıyafetler giyince aramızda ufak tartışmalar çıktı. İkimizde de o günlerden yara izleri var. Gamze yaramazlık yapar benim üstüme atardı" şeklinde anlattı.

"SAHTE HESABIM YOK AMA…"

Sahte hesabının olmadığını söyleyen Erçel "Hiç fake hesabım yok, ama sağ olsun arkadaşlarım ne bilmem gerekiyorsa söylüyor" dedi.

Bilmediği konularla ilgili olarak Erçel "Bilmediğim konu hakkında hiç atıp tutmadım çünkü çok utanırım, bir konuyu bilmiyorsam ‘bilmiyorum’ derim." ifadelerini kullandı.

"SİNİRLENİNCE GÖZÜM DÖNER"

Sinirli hallerinden bahseden Erçel "Sinirlenince gözüm döner, ortalığı yakarım. Benim dilim çok sivri, tartışırken gözüm döner söylediklerim biraz acıtıyor olabiliyor." diye konuştu. 

Ergenlik yıllarıyla ilgili Erçel "Ergenlik dönemim tam belaydı. ‘Okula’ diye evden çıktım. Okul formamın altına eşofmanlarımı giyip ‘ilk otobüs nereye’ diye sordum ve Eskişehir’e gittim. Bunu lise 2‘de yaptım" dedi.

Babasının telefon açtığını söyleyen Erçel "Biz o zaman Balıkesir’de yaşıyorduk. Eskişehir’de otobüsten indim telefonumu açtım babam ‘karşıya gel’ dedi. Babam haberi almış benden önce Eskişehir’e gitmiş." diyerek anlattı.

Kendi kendine konuştuğunu söyleyen Erçel "Ayna karşısında kendi kendime konuşurum. Kendimle yüzleşiyorum" dedi.

Hande Erçel: Dilim çok sivri, söylediklerim acıtabilir! - Resim : 2

''OYUNCULUK HEYECANI BAŞLAYINCA OKULUMU DA BİTİREMEDİM''

Yurtta yaşadığını söyleyen Erçel "İstanbul’a okul için geldim. Geldiğimde Moda’da yurtta yaşadım. Oyunculuk heyecanı başlayınca okulumu da bitiremedim. İki yıl okudum, fırsat olunca bitirmek istiyorum" şeklinde konuştu. 

Oyunculuk serüvenini Erçel "İlk başlarda oyuncu Hülya Duyar bana yardımcı oldu. O beni insanlarla tanıştırdı, ajansa yönlendirdi. Eğitimler, seçmeler falan derken oyunculuğa başladım." diyerek anlattı.

Sildiği paylaşımları Erçel "Sosyal medyada bazen ‘ben bunu neden paylaştım’ deyip sildiğim içerikler oluyor. Çünkü çok fazla yanlış yere çekildiği oluyor. Onun dışında sosyal medyamı samimi kullanıyorum. Bir iletişim aracı orası bizim için…" diyerek açıkladı.

“BUGÜNLERİN GELECEĞİNİ HEP HAYAL ETTİM”

Korktuğu ve endişelendiği anları Erçel "Ben hep bugünlerin geleceğini hayal ettim. Hayal etmezsen gerçekleşmez zaten. Endişelendiğim, korktuğum anlar oldu. Çok zorlandığım zamanlar da oldu ama bir şeyi çok isteyince araya ne girerse girsin ondan vazgeçemiyorsun. O şey olana kadar neler olursa olsun yapana kadar devam edeceksin" sözleriyle bahsetti.

Hande Erçel: Dilim çok sivri, söylediklerim acıtabilir! - Resim : 3

“İLERİDE ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORUM”

Teyzelik duygusunu Erçel "Teyze olmak dünyanın en güzel hissi! Anneliği tatmadığım için belki ama… 15 aylık oldu Mavi, her gün değişiyor. Ben haftada bir görüyorum her gittiğimde başka bir Mavi var… İleride çocuğum olsun ben de çok istiyorum. Mavi bana benziyor şu an" diyerek anlattı.

Kaynak: Haber Global TV

Sen Çal Kapımı dizisi Sen Çal Kapımı dizisi haberleri Hande Erçel ibrahim selim ile bu gece programı İbrahim Selim Hande Erçel haberleri magazin haberleri