Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı!

Sen Çal Kapımı
Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı!

FOX TV dizisi Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile başrolleri paylaşan ünlü oyuncu Kerem Bürsin hakkında bilinmeyen gerçek gün yüzüne çıktı.

Snob Magazin'in haberine göre; Bugüne kadar; Şeref Meselesi, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Güneşi Beklerken, Yaşayamayanlar ve Sen Çal Kapımı gibi sevilen dizilerde rol alan Kerem Bürsin'in kariyeri hakkında ilginç gerçek ortaya çıktı.

Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı! - Resim : 1

EĞER OYUNCU OLMASAYDI...

Kerem Bürsin eğer oyuncu olmasaymış Yeni Zelenda'da taşınıp orada marangozluk yapacakmış. 33 yaşındaki Kerem Bürsin hakkında ortaya çıkan bu gerçek sevenlerini şaşırttı.

6 ÜLKEDE YAŞADI

Kerem Bürsin, İstanbul'da doğmasına rağmen babasının işleri dolayısıyla 10 aylıkken ülkeden ayrıldı. Bürsin, Türkiye'nin yanı sıra; İskoçya, Endonezya, Birleşik Arap Emirlikleri, Malezya ve ABD'de yaşadı.

Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı! - Resim : 2

'SETTE KAVGA ETTİLER' İDDİALARINA JET YANIT 

Geçtiğimiz günlerde Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisinin, ‘Sen Çal Kapımı’ dizi setinde kavga ettikleri iddia edildi. Hatta kavga sonucu ikilinin çekimlere ara verdiği bile söylendi. Bu haberlerle birlikte hem diziyi izleyen hem de ikilinin birlikteliğini seven sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili yorum yapmaya başladı.

Herkes haberin doğruluğunu öğrenmeye çalışırken oyuncu Kerem Bürsin’den yanıt geldi. Bürsin kavga iddialarıyla ilgili atılan tweet’e yorum yaptı. Bürsin, haberlerin doğru olmadığını söyledi.

Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı hakkında şaşırtan gerçek ortaya çıktı! - Resim : 3

Dizinin yapımcısı MF Yapım ve Hande Erçel’in Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşım iddiaların gerçek dışı olduğunu bir kez daha kanıtladı. Mf Yapım, paylaştığı fotoğrafta “Sette her zamanki gibi keyfimiz yerinde!” mesajını yazdı.

Sen Çal Kapımı dizisi Kerem Bursin FOX TV dizileri Hande Erçel Hande Erçel haberleri Kerem Bürsin haberleri