Kerem Bürsin'in Instagram hesabı yeniden açıldı

Magazin Haberleri

Ünlü oyuncu Hande Erçel'le yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettiren Kerem Bürsin'in, Instagram hesabı kapatılmıştı. Bürsin, hesabının yeniden açıldığını duyurdu.

Fox TV’nin sevilen dizisi 'Sen Çal Kapımı'da sevgilisi Hande Erçel ile birlikte başrolü paylaşan Kerem Bürsin'in geçtiğimiz hafta Instagram hesabı dondurulmuştu.

Kerem Bürsin'in Instagram hesabı yeniden açıldı - Resim : 1

"NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM" 

Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan 34 yaşındaki yoyuncunun hayranları, Kerem Bürsin'i Twitter üzerinden soru yağmuruna tutmuştu.

Kendisine gelen yorumlar üzerine Bürsin, "Ne olduğunu bilmiyorum" diyerek, 9 milyon takipçili hesabını donduran Instagram'dan yardım istediğini belirtmişti.

Kerem Bürsin'in Instagram hesabı yeniden açıldı - Resim : 2

INSTAGRAM’A DÖNDÜ 

Kerem Bürsin, günler sonra Instagram hesabının yeniden aktif hale getirildiğini duyurdu. Hikayeler kısmından bir paylaşım yapan Bürsin, Instagram'a geri döndüğünü söyledi.

BURCU BİRİCİK'İN DE HESABI KAPATILMIŞTI

Bürsin'in ardından Kanal D'de yayınlanan 'Camdaki Kız' dizisinde 'Nalan' karakterine hayat veren oyuncu Burcu Biricik'in de Instagram hesabı kapatılmıştı. Bir süre sonra ünlü oyuncunun hesabı da yeniden açıldı. 

Kerem Bürsin'in Instagram hesabı yeniden açıldı - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Kerem Bursin magazin haberleri instagram Kerem Bürsin instagram Kerem Bürsin sosyal medya Hande Erçel instagram hesap donması Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı dizisi Burcu Biricik