Kerem Bürsin ile Hande Erçel'den sosyal medyayı ikiye bölen paylaşım

Yapılan anketlerde "En iyi dizi çifti" listesinde yer alan Hande Erçel ile Kerem Bürsin, sosyal medya hesaplarından yayınladıkları video ile takipçilerini ikiye böldü.

'Sen Çal Kapımı' dizisinde bir araya gelen Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in aşk yaşadığı iddiaları sık sık magazin gündemine geliyor.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel'den sosyal medyayı ikiye bölen paylaşım - Resim : 1

Ünlü isimler, bu iddiaları yalanlasalar bile sosyal medya paylaşımları ve samimi halleri dikkat çekiyor. 

TEPKİLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü isimler son olarak, Instagram hesaplarından yayınladıkları videoyla dikkat çekti. 

Yapılan anketlerde "En iyi dizi çifti" listesinde yer alan Hande Erçel ile Kerem Bürsin, denedikleri bir parfümü beğenmeyince dikkkat çeken tepkiler verdi. 

Kerem Bürsin ile Hande Erçel'den sosyal medyayı ikiye bölen paylaşım - Resim : 2

Ünlü isimlerin bu tepkisi sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in tepkisini samimi bulurken, bir diğer kısmı ise "Çok yapmacık" yorumunda bulundu. 

GÜZELLİĞİNE ÖVGÜ YAĞDIRDI

Sen Çal Kapımı dizisinin Serkan'ı Kerem Bürsin, başrol arkadaşı Hande Erçel'i karavanda makyajı yapıldığı sırada kayda aldı.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel'den sosyal medyayı ikiye bölen paylaşım - Resim : 3

O anları sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşan Kerem Bürsin'in videoda, Hande Erçel'e "Pişt, çok mu güzelsin sen ya, çok mu güzelsin ya, amanım" diyerek iltifatta bulundu.

Erçel'le birbirlerine hayranları tarafından sık sık yakıştırılan ve haklarında aşk dedikoduları çıkan Bürsin, paylaşımına "Evet biliyorum AMANIM diye bir kelime yok... Ama bazen kelimeler uydurmak durumunda kalıyor insan" notunu da düştü.

Kaynak: Haber Global TV

Kerem Bursin Hande Erçel Sen Çal Kapımı Sen Çal Kapımı dizisi haberleri Hande Erçel sosyal medya Kerem Bürsin sosyal medya