Sen Çal Kapımı 33. Bölüm Full İzle - Fox

Dizi Haberleri
Sen Çal Kapımı 33. Bölüm Full İzle - Fox

Sen Çal Kapımı dizisinin heyecanla beklenen 33. bölümü 27 Şubat 2021 Cumartesi günü Fox kanalında yayınlandı. İşte Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in oynadığı Sen Çal Kapımı dizinin 33. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin 33. bölümü 27 Şubat Cumartesi günü Fox kanalında yayınlandı. 

SEN ÇAL KAPIMI 32. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Eda, Deniz’in oyununa katılıp tarihi öne alır. Her şeyden habersiz olan Serkan ise, Eda’nın bu hareketinden oldukça rahatsız olur. Serkan için artık “kıskançlık sirenleri” çalmaya başlamıştır. Bu sirenler onu Eda’ya adım adım yaklaştırırken, Serkan’ı Eda’ya kaptırmak istemeyen Selin ise, Deniz ile bir olup bu oyunu avantaja çevirmeye kararlıdır. Eda bu işin içinden nasıl çıkacak? Serkan, Eda’ya yeniden aşık olacak mı?

SEN ÇAL KAPIMI 33. BÖLÜM İZLE

Sen Çal Kapımı dizisinin 33. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİNİN KONUSU

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda, yurtdışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat’la karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa Eda’ya bursunu geri vermeyi teklif eder.

Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda , bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

DİZİDE KİM HANGİ ROLDE:

Hande Erçel - Eda Yıldız

Eda şehirli, modern bir peri kızıdır. Güzel, akıllı, yetenekli, iyi kalpli, açık sözlüdür. Girdiği ortama renk getiren, giyim tarzıyla, davranışlarıyla, yaşam biçimiyle nev-i şahsına münhasır, orjinal bir genç kadın. Anne babasının yokluğunu, aile olmanın eksikliğini aşırı sosyal bir çocuk olarak kapatmış olan Eda’nın en büyük tutkusu ise çiçekler. Biraz fevri, düşündüğü şeyi söylemeden duramıyor ama girdiği her ortama ışık saçıyor.

Kerem Bürsin - Serkan Bolat

Yakışıklı, karizmatik, sert bir adam. Çok iyi eğitimli, bilgili ve acımasız bir işadamı. Babasının holdingini büyüterek başarıdan başarıya koşmuş. İş dünyasını çok iyi bir satranç ustası gibi aleyhine döndürmeyi çok iyi biliyor. Risk almayı seviyor. Aldığı her kararın arkasında duruyor ve sonuna kadar gidiyor. İş ve başarı dışında hiçbir motivasyonu yok. Kaybetmemeye takıntılı ve o yüzden sevmekten içten içe korkuyor.

Neslihan Yeldan - Aydan Bolat

Bige Önal - Selin Atakan

Evrim Doğan - Ayfer Yıldız

Anıl İlter - Engin Sezgin

Melisa Döngel - Ceren Başar

Çağrı Çıtanak - Ferit Şimşek

Elçin Afacan - Melek Yücel

Sitare Akbaş - Figen Yıldırım

Başak Gümülcinelioğlu - Pırıl Baytekin

Alican Aytekin - Seyfi Çiçek

Sarp Bozkurt - Erdem Şangay

İlkyaz Arslan - Leyla Haktan

Hakan Karahan - Şef Alexander Zucco

Sarp Can Köroğlu - Deniz Saraçhan

İlayda Çevik - Balca Koçak

fox izle fox sen çal kapımı Sen Çal Kapımı dizisi dizi izle dizi haberleri Hande Erçel Kerem Bursin bedava dizi izle