Sema Aydemir yaşadığı kötü günleri anlattı: 'Kocamın raporu benden saklandı'

Magazin Haberleri
Sema Aydemir yaşadığı kötü günleri anlattı: 'Kocamın raporu benden saklandı'

Survivor 2021 Ekstra sunucularından milli atlet Sema Aydemir, özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aydemir, katıldığı Survivor yarışmasının kendisi için bir kurtuluş olduğunu ifade etti.

Tv8’in fenomen yarışma programı Survivor’a katıldıktan sonra adını duyuran milli sporcu Sema Aydemir, katıldığı bir YouTube programında özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. 

Çocukluğundan spor hayatına kadar birçok konudan bahseden Aydemir, "Gümbürtüye gittim" dediği zorlu evliliğinde yaşadığı kötü olayları anlattı.

Sema Aydemir yaşadığı kötü günleri anlattı: 'Kocamın raporu benden saklandı' - Resim : 1

Evlenmeden önce eşinin psikolojik rahatsızlıklarını bilmediğini söyleyen Aydemir, Survivor'un kendisi için çok önemli ve onun için bir kurtuluş olduğunu ifade etti.

19 yaşında nikah masasına oturan Sema Aydemir, kısa sürede evlilik kararı verdiğini belirtti. Evlendikten sonra eşinin kendisinden sporu bırakmasını istediğini ve ‘benim spor başarımla övüneceksin’ dediğini belirten Aydemir, zor günler geçirdiğini anlattı.

Sema Aydemir yaşadığı kötü günleri anlattı: 'Kocamın raporu benden saklandı' - Resim : 2

SEMA AYDEMİR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, EVLİ Mİ?

Sema Aydemir, 400 m engelli branşıyla tanınan Türk eski kısa mesafe koşucusu. 2012 Londra Olimpiyatları 4x400 m Milli takımında yer almıştır.

2012 Londra Olimpiyatları 4x400 m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir,Aydemir'in ( Pınar Saka, Birsen Bekgöz, Meliz Redif birlikte) koştuğu 4x400 metre yarışının ikinci eleme serisinde 3:34.71lik dereceyle son sırada kalarak finali göremedi. 2012 Helsinki Avrupa Şampiyonası'na katılmıştır ve 400 m engelli ve 4x400 m bayrak yarışında takım arkadaşları (Meliz Redif ,Özge Gürler ve Pınar Saka) ile yarışmıştır.

400m engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62 sn'lik derecesiyle elde etmiştir.

2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunan Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile 2016 yılında boşanmıştır. Çiftin Ali isminde bir çocukları bulunmaktadır. 21 Ocak 2017'de yayınlanmaya başlayan 2017 Survivor ve 2018 Survivor'da ünlüler kadrosunda yer almıştır.

Kaynak: Haber Global TV

Sema Aydemir Survivor survivor haberleri magazin haberleri