Selin Ciğerci'nin sevgilisi Asil Cengiz'in telefonunu kontrol ederken verdiği tepki gündem oldu

Magazin Haberleri Viral videolar

Eşi Gökhan Çıra'dan kendisini aldattığı gerekçesi ile boşanan Selin Ciğerci, boşanma sonrası eski eşi ile yeniden birliktelik yaşayıp yollarını ayırmaya karar vermişti. Yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Ciğerci, sevgilisi ile böyle görüntülendi. Sevgilisi Asil Cengiz'i göz hapsine aldı.

Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci, Merve Boluğur'un Mert Aydın ile evlendiği gün düğünlerinde yeni sevgilisi Asil Cengiz ile boy göstermişti.

Asil Cengiz'in ise nişanlı olması ve nişanlısı tarafından sosyal medyada paylaşılan görseller ile 'beni dolandırdı' iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Olaylara ilişkin ikili tarafından henüz bir açıklama gelmese de, sosyal medyada paylaşılan ikilinin görüntüleri güne damga vurdu.

Selin Ciğerci'nin yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Asil Cengiz ile eğlence mekanında görüntülendiği anlarda, sevgilisinin telefonuna bakıp onu kontrol ettiği anlar dikkat çekti. Ciğerci'nin o anlardaki mimikleri dikkat çekti. Bazı kullanıcılar 'Güveniyorum ben sana dedikten sonra, girdiğim kıskançlık krizim' yorumlarıyla güldürdü. İşte Selin Ciğerci'nin yeni sevgilisine uyguladığı yakın tarife...

Kaynak: Haber Global TV

Selin Ciğerci Gökhan Çıra