Selin Ciğerci'yi şoke eden soru: 'Beynim gitti, anlayamıyorum'

Magazin Haberleri
Selin Ciğerci'yi şoke eden soru: 'Beynim gitti, anlayamıyorum'

Selin Ciğerci, katıldığı bir programda "Para karşılığı seks yaptığınız için pişman mısınız?" sorusunu duyunca şoke oldu. "Pas" diyerek soruya cevap vermeyen Ciğerci, "Beynim gitti, anlamakta zorluk çekiyorum" dedi.

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen fenomen Selin Ciğerci, Cansu Canan Özgen'in 40 programına konuk olarak hakkında merak edilen sorulara cevap verdi. Ancak Ciğerci, bir soru karşısında ne yapacağını bilemedi.

CİNSEL İLİŞKİ SORUSUNA CEVAP VEREMEDİ

Ciğerci, "Para karşılığı seks yaptığınız için pişman mısınız?" sorusu karşısında ne diyeceğini bilemedi. "Pas" diyerek soruya yanıt vermeyen Ciğerci, bir sonraki soruya odaklanmakta da güçlük çekti. Soruyu anlamakta güçlük çeken ünlü isim, "Beynim o kadar gitti ki sizi anlamakta zorluk çekiyorum şu an" ifadelerini kullandı.

Selin Ciğerci

GÖKHAN ÇIRA'YLA BARIŞTI

Geçtiğimiz yıl eylül ayında tek celsede boşanan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra’yla barıştı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çıra, "Birbirimizi eskisinden daha çok seviyoruz" ifadelerini kullandı.

Selin Ciğerci'yi şoke eden soru: 'Beynim gitti, anlayamıyorum' - Resim : 2

 

Kaynak: Haber Global TV

Selin Ciğerci 40 programı Gökhan Çıra magazin magazin haberleri