Selin Ciğerci'den şaşırtan açıklama: 'Uğur Yücel'i tanımıyorum, tanımam için çok ünlü olması lazım'

Magazin Haberleri
Selin Ciğerci'den şaşırtan açıklama: 'Uğur Yücel'i tanımıyorum, tanımam için çok ünlü olması lazım'

Şu sıralar 'Bir Başka Güzel' adlı moda yarışmasında jüri üyeliği yapan Selin Ciğerci, katıldığı bir magazin programında usta oyuncu Uğur Yücel'i tanımadığı belirterek, "Benim birini tanımam için magazinde yer alması gerekiyor" diyerek tartışma yaratan açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen Selin Ciğerci, bugün tv8'de yayınlanan 2. Sayfa'ya konuk oldu. 

Uğur Yücel'in geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajı değerlendiren Selin Ciğerci, usta oyuncunun "Dizilere takipçi sayısına göre oyuncu seçildi" sözleri üzerine, Yücel'i tanımadığını dile getirdi.

Selin Ciğerci'den şaşırtan açıklama: 'Uğur Yücel'i tanımıyorum, tanımam için çok ünlü olması lazım' - Resim : 1

Ciğerci, herkesi şaşırtan açıklamasında, "Uğur Yücel'i tanımıyorum. Ekranda görünce hatırladım. Benim birini tanımam için magazinde yer alması gerekiyor. Dizi izlemediğim için oyuncularını da tanımıyorum" ifadelerini kullandı. 

Selin Ciğerci'den şaşırtan açıklama: 'Uğur Yücel'i tanımıyorum, tanımam için çok ünlü olması lazım' - Resim : 2

BAŞTAN AŞAĞIYA DEĞİŞTİ

Eşi Gökhan Çıra’dan ayrılan Selin Ciğerci’nin ismi Fenerbahçeli geçtiğimiz haftalarda basketbolcu Metecan James Birsen ile anılmış Birsen çıkan iddiaları yalanlamıştı. Selin Ciğerci, şimdi ise imaj değişikliğine gitti.

Selin Ciğerci'den şaşırtan açıklama: 'Uğur Yücel'i tanımıyorum, tanımam için çok ünlü olması lazım' - Resim : 3

Geçtiğimiz hafta yaptırdığı meme estetiğinden sonra saç rengini de değiştiren Selin Ciğerci'nin değişiminin sebebi ise annesiymiş.

Ciğerci annesinin istediğini kıramayıp saç rengini değiştirdiği sosyal medya sayfasından açıkladı.

Sarı saçlarını koyu renge boyatan Ciğerci yeni tarzını sosyal medya sayfasından paylaşarak takipçilerine 'nasıl olmuşum' diye sordu.

Kaynak: Haber Global TV

Selin Ciğerci Uğur Yücel 2. Sayfa Uğur Yücel magazin magazin haberleri