Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ikinci kez evlendi! İşte ilk kare...

Magazin Haberleri
Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ikinci kez evlendi! İşte ilk kare...

Boşandıktan kısa bir süre sonra barışan Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci çifti sessiz sedasız evlendi. Bugün avukatının ofisinde nikah masasına oturan Ciğerci, törenine jean pantolon ve siyah bluzla katıldı.

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra çifti 2019 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturdu. Evliliklerinde anlaşmazlıklar yaşayan ikili 10 Eylül 2021'de tek celsede boşandı.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ikinci kez evlendi! İşte ilk kare... - Resim : 1

Ayrılığa dayanamayan çift, 5 ay önce yeniden barıştı. İlişkilerini bu sefer gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikili, bugün ikinci kez nikah masasına oturdu.

İlk evliliklerinde gösterişli bir düğün töreni yapan çift, bu sefer sadeliği tercih etti. Avukatlarının ofisinde sade bir nikah töreni yapan ikili, sadece yakın arkadaşlarını davet etti. Gökhan Çıra, ikinci nikahına beyaz gömlekle katılırken, Selin Ciğerci Jean pantolon ve siyah bir bluz tercih etti.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ikinci kez evlendi! İşte ilk kare... - Resim : 2

Ünlü çiftten Gökhan Çıra, nikah töreninden ilk kareyi yayınladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çıra, “Sen artık 2. Ve son kez Çıra'sın. Tekrar hoş geldin gönlümün sultanı seni çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

SOYADINI GÜNCELLEDİ

Selin Ciğerci ise nikah töreninin ardından sosyal medyadaki adını "Selin Ciğerci Çıra" olarak güncelledi.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ikinci kez evlendi! İşte ilk kare... - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Selin Ciğerci Gökhan Çıra magazin haberleri